Cart 0

De nieuwste verlichtingscollectie van JSPR: Pirouette!

Selected by JSPR The World of JSPR is officieel dealer van een unieke selectie merken zoals Gubi, Nordic Tales, Wever & Ducré en velen anderen!

Bestsellers By JSPR

Wat verlichting betekent voor JSPR

JSPR is een design label dat ruim tien jaar geleden is opgericht door Jasper van Grootel, vlak na zijn afstuderen aan de Design Academy (Eindhoven, NL) in 2005. Waar het merk zich in de beginjaren ontpopte als allround interieur label, richt het zich sinds en aantal jaren vooral op verlichting. Dit heeft als reden dat verlichting de grootste impact heeft op een interieur, en zorgt dat een ruimte sfeer én de juiste stijl krijgt. JSPR ontwerpt dan ook het liefst grote verlichting collecties die zich inmiddels nationaal én internationaal bewezen hebben en over de hele wereld te aanschouwen zijn in toonaangevende hotels en restaurants. Maar de JSPR verlichting komt ook in meer huiselijke sferen goed tot zijn recht.

The World of JSPR is dé plek waar u de JSPR verlichting kunt kopen. Wij bieden het complete aanbod verlichting van JSPR aan, in alle mogelijke uitvoeringen en bieden bovendien ook alle bijbehorende JSPR accessoires.

Naast de JSPR verlichting, zijn wij ook officieel dealer van een groot aantal andere design labels die goed bij ons merk passen. Wat ons onderscheid van andere webstores, is dat wij ons assortiment niet puur selecteren op basis van trends. Wij bieden een eigenzinnige selectie van de producten die wij zelf speciaal vinden, die passen bij onze huisstijl, en die de producten van JSPR mooi kunnen aanvullen of zelfs versterken. Enkele klassiekers kunnen daarom niet missen in het rijtje, maar daarnaast gaan wij ook op zoek naar verlichting die niet elders te kopen is.

Wilt u de troste eigenaar worden van een originele JSPR lamp? U kunt de hele collectie JSPR verlichting kopen bij The World of JSPR. Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak voor het bekijken van alle JSPR producten onze showroom.