Cart 0

De nieuwste verlichtingscollectie van JSPR: Pirouette!

Selected by JSPR The World of JSPR is officieel dealer van een unieke selectie merken zoals Gubi, Nordic Tales, Wever & Ducré en velen anderen!

Bestsellers By JSPR

The world of JSPR staat voor: unieke, luxueuze verlichting

The World of JSPR is de webshop waar u moet zijn voor unieke, luxueuze verlichting. Wij bieden de decoratieve verlichtings armaturen aan die jouw interieur uniek kunnen maken, want verlichting is immers de ultieme decoratie; De sfeermaker van elk interieur.

Naast onze eigen collecties van JSPR, bieden wij ook unieke verlichting aan van andere merken waar wij officieel dealer van zijn. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om andere producten aan te bieden dan enkel de producten die in de webstore staan. De verlichting in onze webshop is niet alleen uniek, maar moet ook passen bij onze huisstijl en bijna net zo gaaf en luxueus zijn als de verlichting van JSPR. Enkele klassiekers kunnen daarom niet missen in het rijtje, maar daarnaast gaan wij ook op zoek naar verlichting die niet elders te verkrijgen, en dus uniek is.

Alle items zullen met elkaar gemeen hebben dat ze klassiek zijn met een moderne twist, retro maar met innovatieve materialen, en nostalgisch maar met een blik op de toekomst. Liefst met een luxueuze uitstraling. Bij The World of JSPR is het onze missie om een unieke selectie te creëren van elegante, extravagante producten, die staan voor JSPR, voor iedereen die weg is van het merk en eenzelfde soort lifestyle ambieert!

Bent u naar meer opzoek dan enkel unieke verlichting? Wij bieden ook een zeer diverse selectie aan (outdoor) meubels en decoratie aan. Meer informatie en tips over interieur? Lees dan onze blog!

Genoeg reden dus voor een bezoekje aan The World of JSPR.