Cart 0

Retourneren


Wij hopen natuurlijk dat uw ontvangen product compleet naar wens is. Wilt u toch een retourproduct melden? Bel ons dan of  stuur een mail naar [email protected] o.v.v. je naam, adres, gekochte product(en) en ordernummer. Uw feedback is waardevol voor ons, dus mag u ook de reden van uw retour opgeven.

Bij retourneren geldt dat dit binnen 14 dagen na ontvangst gemeld moet worden. Het product wordt op eigen kosten geretourneerd en dient geheel in oorspronkelijke staat (bij voorkeur ook in oorspronkelijke verpakking) bij ons aan te komen. Hierbij geld dat u het product mag bekijken en behandelen zoals u dit in een winkel ook zou doen. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk door ons teruggestort. Wij streven er naar dit binnen 7 dagen na ontvangst te hebben gedaan.

Let op: Lees de omschrijving van het product goed door voordat u een bestelling plaatst, evenals de algemene voorwaarden. Custom-producten kunnen niet worden geretourneerd. Bij de productinformatie kunt u lezen of het een custom-product betreft.

Annuleren


Heeft u een order geplaatst maar wenst u deze te annuleren? Dat kan kosteloos binnen 14 dagen na de aankoop, mits de bestelling nog niet door ons is verstuurd. Wij sturen altijd een bevestiging als een bestelling is verstuurd, per e-mail. Als u de order annuleert nadat deze al is verstuurd behandelen wij uw aanvraag als een retournering. Dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor de kosten die worden gemaakt voor het terughalen van de zending naar ons magazijn. Wij houden deze kosten vervolgens in op het door ons terug te betalen bedrag. Wij streven er naar dit binnen 7 dagen na ontvangst te hebben gedaan.

Let op: Als de levertijd van uw bestelling langer duurt dan verwacht, zullen wij u hierover informeren; Dit is helaas geen geldige reden om kosteloos te annuleren na 14 dagen. The World of JSPR is niet verantwoordelijk voor kosten die worden gemaakt bij vertragingen. Wat betreft leveringen buiten Nederland: The World of JSPR kan helaas niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele invoerrechten en belastingen die door de douane worden geheven in het land van bezorging. Neem contact op met uw lokale douanekantoren als u meer informatie wenst over belastingen en heffingen.