Cart 0

Onze missie


JSPR is een design merk dat is opgericht door Jasper van Grootel, vlak na zijn afstuderen aan de Design Academy (Eindhoven, NL) in 2005. Het merk heeft zich inmiddels nationaal én internationaal bewezen en de collecties zijn dan ook over de hele wereld te aanschouwen in toonaangevende hotels en restaurants, maar ook in andere hospitality-accomodaties en in huiselijke sferen.

De oprichting van The World of JSPR was een logische, volgende stap. Onze missie is om van JSPR meer te maken dan enkel een interieur design merk. De collectie zal langzaam maar zeker uitgroeien tot een volledig en totaal afgestemd lifestyle-concept dat JSPR liefhebbers een complete lijn biedt, uiteenlopend van de JSPR klassiekers, aangevuld met een toekomstige JSPR home collectie en andere interieur design items met een soortgelijke identiteit. Alle items zullen met elkaar gemeen hebben dat ze klassiek zijn met een moderne twist, retro maar met innovatieve materialen, en nostalgisch maar met een blik op de toekomst. Bij The World of JSPR is het onze missie om een unieke selectie te creëren van elegante, extravagante producten, die staan voor JSPR, voor iedereen die weg is van het merk en eenzelfde soort lifestyle ambieert!

Wat ons onderscheid van anderen is dat wij onze producten niet selecteren puur op basis van trends. Wij bieden een eigenzinnige selectie van de producten die wij speciaal vinden, die passen bij onze huisstijl, en bíjna net zo cool zijn als de producten van JSPR. Enkele klassiekers kunnen daarom niet missen in het rijtje, maar daarnaast gaan wij ook op zoek naar producten die niet elders te verkrijgen zijn.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:
M [email protected]
T +31 (0) 402692111
En volg ons ook op: Facebook & Instagram