Cart 0

Levering & Verzending


Nederland & België: Wij verzenden alle orders binnen Nederland en België GRATIS! Ongeacht de grootte van de bestelling.

Luxemburg, Frankrijk, Duitsland: Wij verzenden alle JSPR producten GRATIS; Voor producten van overige merken worden er wél transportkosten in rekening gebracht.

Europa: Voor alle Europese landen (m.u.v. de bovengenoemde landen) geldt helaas dat op álle orders verzendkosten van toepassing zijn. Deze kosten worden automatisch berekend bij de kassa, gebaseerd op het gewicht van de totale order in combinatie met het lever-adres.

Amerika: Voor Amerikaanse klanten geldt helaas dat op álle orders verzendkosten van toepassing zijn. Deze kosten worden automatisch berekend bij de kassa, gebaseerd op het gewicht van de totale order in combinatie met het lever-adres. Wij houden er altijd rekening mee dat producten die naar Amerika worden verzonden, voorzien worden van de juiste kabels en lichtbronnen, geschikt voor gebruik in The USA.

Invoerrechten: Wat betreft leveringen buiten Nederland: The World of JSPR kan helaas niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele invoerrechten en belastingen die door de douane worden geheven in het land van bezorging. Neem contact op met uw lokale douanekantoren als u meer informatie wenst over belastingen en heffingen.

Levertijden: Bij alle artikelen in onze shop staat de bijbehorende levertijd aangegeven. Deze levertijden kunnen in praktijk afwijken, en langer of korter blijken dan aangegeven. Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, wordt de levertijd van de complete bestelling aangehouden van het product met de langste levertijd. Bij een vertraagde levering nemen wij altijd contact met u op.

Track & Trace: Omdat onze producten sterk verschillen in gewicht, maat en verpakkingswijze, gebruiken wij verschillende bezorgdiensten. Afhankelijk van de betreffende bezorgdienst, sturen wij u de gegevens die u nodig heeft om uw pakket te kunnen traceren.