Cart 0

De JSPR Plastic Fantastic Collectie

De Plastic Fantastic collectie van JSPR brengt met zekerheid een lach op ieders gezicht! De handgemaakte, mahonie houten meubels met lederen bekleding worden behandeld met een unieke rubbercoating die de items niet alleen een unieke en moderne uitstraling heeft, het maakt de items ook compleet waterbestendig waardoor ze buiten of in natte ruimtes te gebruiken zijn. Zelfs de verlichting. De JSPR Plastic Fantastic items sieren dan ook al vele terrassen, zwembaden of sauna’s.

Wist u dat de JSPR Plastic Fantastic collectie de allereerst collectie van JSPR is geweest? Jasper van Grootel kwam al jaren geleden met dit briljante idee, en door de tijd heen is de collectie uitgegroeid tot een enorme familie waar elk jaar minstens één item aan toegevoegd wordt. Zo is de JSPR Plastic Fantastic lamp een van onze favoriete items van de collectie.

Een groot voordeel is dat de collectie al zo’n tien jaar bestaat en The World of JSPR daarom met zekerheid kwaliteit kan garanderen. Een ander voordeel is dat de kleuren mogelijkheden eindeloos zijn. Bij The World of JSPR bieden we 23 standaard kleuren aan, maar we denken graag mee met onze klanten voor andere mogelijkheden. Wilt u de JSPR Plastic Fantastic lamp bijvoorbeeld graag in de kleur van uw interieur? Dat kan! Kom de Plastic Fantastic collectie bekijken in onze showroom en bespreek met ons de mogelijkheden! Ook geven wij graag passend advies over het onderhoud.

Belangrijk om te weten: De JSPR Plastic Fantastic items worden custom voor u op kleur gemaakt en kunnen daarom niet geruild of teruggebracht worden!