Cart 0

De JSPR Diamond XXL collectie

De JSPR Diamond XXL collectie is een afgeleide van één van JSPR’s meest bekende verlichtingscollecties: de Diamond Original. Deze diamantvormige lamp, ontworpen door Sylvie Meuffels voor JSPR, is inmiddels een erg geliefd en welbekend ontwerp van JSPR. Om ook de liefhebbers met wat meer ruimte te kunnen
bedienen, was de komst van de JSPR XXL Diamond lamp dan ook een logische volgende stap. Dit keer groter, imposanter en indrukwekkender.

Stalen elementen misstaan geen enkel interieur, en wie de ruimte en het lef heeft om een schitterend statement te maken met verlichting, is deze JSPR Diamond XXL op het lijf geschreven. De JSPR Diamond XXL collectie is namelijk beschikbaar in drie varianten, waarvan de maten uiteen lopen van 77cm tot maar liefst
172cm voor de grootste Diamond!

Laat jouw diamant extra schitteren door er een prachtige lamp naar keuze in te draaien (E27 fitting). The World of JSPR biedt ook de bijpassende, dimbare lichtbronnen aan met helder of goudkleurig glas.

Alle JSPR Diamonds XXL worden geleverd inclusief 5m lange electriciteitsdraad en zijn standaard zwart, goud of brons. Op aanvraag kunnen wij de lampen ook in andere kleuren aanbieden. Deze enorme, geometrische lampen komen ook met het bijbehorende gewicht (>10kg) en daarom geven wij graag advies over hoe deze schitterende lampen het beste opgehangen kunnen worden. De Diamond XXL lampen zijn beschikbaar voor bezichtigingen in onze showroom in Eindhoven waar we u graag verwelkomen en de mogelijkheden samen bespreken.