Cart 0

De JSPR Diamond Original collectie

Voor iedereen die van diamanten houdt kwam dit diamantvormige ontwerp, van Sylvie Meuffels voor JSPR, als een geschenk uit de hemel vallen. De JSPR Diamond Original lamp is de perfecte combinatie van het rijke gevoel van een diamant en de industriële sfeer die terugkomt in het stalen lijnenspel. Een charmant en elegant ontwerp dat veel mensen aanspreekt. De JSPR Diamond Original heeft zichzelf inmiddels dubbel en dwars bewezen als design topper, doordat deze veel toonaangevende restaurants en hotels siert. Maar ook in meer zakelijke of huiselijke sferen komt de JSPR Diamond Original goed tot haar recht.

De JSPR Diamond Original lamp onderscheidt zich van andere stalen draadlampen door het gedetailleerde en authentieke design, en de A kwaliteit. Elke Diamond wordt immers compleet geleverd met bijkleurende plafondkap, stoffen kabel (2m) en stalen ophangkabel (2m). Door het dunne staalwerk zijn de lampen ook nog eens licht van gewicht en makkelijk op te hangen. Deze diamantvormige verlichtingscollectie is verkrijgbaar in drie verschillende vormen én twee verschillende kleuren. The World of JSPR kan op aanvraag ook altijd andere kleuren aanbieden, omdat de lampen in eigen beheer geproduceerd en ge-poedercoat worden. Hierdoor is dit ontwerp eindeloos te combineren en is het mogelijk een persoonlijk landschap van licht te creëren.

Laat jouw Diamond extra stralen door er een prachtige lamp in te draaien. De hele JSPR Diamonds Original collectie biedt de mogelijkheid om elke E27 lamp er in toe te passen. The World of JSPR biedt ook de bijpassende en dimbare lichtbronnen aan.

Voor de liefhebbers met wat meer ruimte: bekijk ook de XXL variant van dit ontwerp!