Cart 0

De JSPR Crown collectie

JSPR weet met de Crown collectie, ontworpen door Grietje Schepers, telkens weer iedereen te verrassen. De JSPR Crown lamp is namelijk het evenbeeld van klassieke schoonheid, de kroonluchter, maar dan uitgevoerd in een briljant snijpatroon en een innovatief materiaal. De JSPR Crown valt dan ook o.a. in de categorieën unieke verlichting en Dutch Design.

Door de zowel klassieke als moderne elementen komt dit ontwerp tot zijn recht in veel verschillende interieurs en door de niet zo bescheiden afmetingen (135cm en 225cm hoog!) is dit armatuur niet te missen en een echte eye catcher! Het prachtige schaduwspel dat gecreëerd wordt mag ook niet ongenoemd blijven.

De JSPR Crown lamp is handgemaakt uit gecoat textiel, wat door de unieke coating vuil- en waterafstotend is. De lamp is daardoor gemakkelijk schoon te maken (en te houden). Bovendien is het materiaal brandvertragend waardoor het veilig in veelvoud toegepast kan worden in horeca gelegenheden. Een ander voordeel is dat de kleuren mogelijkheden eindeloos zijn. Bij The World of JSPR bieden we 18 standaard kleuren aan, maar we denken graag mee met onze klanten voor andere
mogelijkheden. Wilt u de JSPR Crown bijvoorbeeld graag in de kleur van uw bedrijfslogo? Dan kan dat! Kom de JSPR Crown collectie bekijken in onze showroom in Eindhoven en bespreek met ons de mogelijkheden!

De Crown wordt standaard geleverd met een stoffen kabel (2,5m) & een stalen ophangkabel (2,5m) en is standaard verkrijgbaar in 2 maten en 18 sprankelende kleuren.

Wij bieden ook bijpassende, dimbare lichtbronnen aan en adviseren graag over de verschillende bevestigingsmogelijkheden en de styling, om de Crown kroonluchter helemaal perfect op te hangen.