Cart 0

De JSPR Aurora collectie

De cirkelvormige JSPR Aurora lamp is een ontwerp van JSPR’s hoofdontwerper én oprichter Jasper van Grootel. Volgens de ontwerper, maakt de combinatie van het geanodiseerde aluminium frame en de retro ledlampjes dit ontwerp chique en tegelijkertijd speels. Het cirkelvormige, hemelse licht siert inmiddels al vele horeca gelegenheden zoals bars, restaurants en hotels maar komt ook in huiselijke sferen goed tot haar recht. Door het ronde ontwerp, kan iedereen zich met de JSPR Aurora lamp letterlijk laten omringen door warmte en een positieve sfeer.

De retro lampenkapjes geven vaak een nostalgisch gevoel of zijn voor sommigen een link met de theather wereld. Maar bovenal geven ze een geweldig mooi effect op de wand en op het armatuur zelf. Uitgevoerd met led verlichting is dit ontwerp energie efficiënt en makkelijk dimbaar voor een sfeervolle vibe.

Voor de liefhebbers met wat meer ruimte: creëer een immens object van verlichting door verschillende Aurora’s in of bij elkaar te hangen. Of: gebruik de JSPR Aurora als wand-armatuur met onze wall-brackets. Dit elegante armatuur is met haar vele mogelijkheden dan ook stiekem één van onze favorieten!

De JSPR Aurora wordt standaard geleverd met een stoffen kabel (3m) & drie stalen ophangkabels (3m) en is standaard verkrijgbaar in drie verschillende diameters en vijf verschillende kleuren die wij jou graag laten zien in onze showroom.

Leuk om te weten: De JSPR Aurora collectie siert onder andere hotels zoals het W Hotel in London en het Radisson Blue Hotel in Oslo, Modehuizen zoals dat van Nikkie Plessen en horeca gelegenheden zoals Starbucks. Wellicht siert dit prachtige ontwerp binnenkort ook uw interieur.