Cart 0

De nieuwste verlichtingscollectie van JSPR: Pirouette!

Selected by JSPR The World of JSPR is officieel dealer van een unieke selectie merken zoals Gubi, Nordic Tales, Wever & Ducré en velen anderen!

Bestsellers By JSPR

Een eigenzinnig interieur met exclusieve verlichting.

Het online aanbieden van exclusieve verlichting en een unieke collectie van luxueuze meubels en decoratieve items, is de missie van The World of JSPR. Het assortiment aan exclusieve, luxueuze design verlichting uit onze webshop, is zorgvuldig door ons samengesteld. Hiermee willen wij u de mogelijkheid geven een eigen interieurstijl te creëren die niet op de rest lijkt. Een interieur dat past bij uw stijl én bij uw woning.

Dit doen wij allereerst door zelf te ontwerpen. Bij The World of JSPR vindt u ten alle tijden de nieuwste collecties van ons hoofdmerk: JSPR. Ten tweede volgen wij bij het samenstellen van het assortiment aan exclusieve, luxueuze design verlichting uit onze webshop geen trends. Deze zijn vaak voorspelbaar en vanwege de herkenbare elementen snel saai. Wij bepalen ons eigen kleurenpalet en de materialen waar wij graag mee werken. Zo houden we van rijke materialen met een luxueuze uitstraling. Massa producten zult u bij ons niet vinden, we houden onze collectie verlichting liever exclusief.

Wenst u meer informatie en tips met betrekking tot design en verlichting? Lees onze blog of neem contact met ons op over de aanschaf ,of bijvoorbeeld over de installatie van onder andere hanglampen, vloerlampen en wandlampen. Wij staan u graag te woord. Daarnaast ontvangen wij u ook graag in onze showroom maar u in levende lijven een deel van onze design verlichting kunt aanschouwen en ervaren. JSPR heeft immers al meer dan 10 jaar ervaring met design en het werken aan interieur-projecten!