Cart 0

De nieuwste verlichting collectie van JSPR: Pirouette!

Selected by JSPR The World of JSPR is officieel dealer van een unieke selectie merken zoals Gubi, Nordic Tales, Wever & Ducré en velen anderen!

Bestsellers By JSPR

Design verlichtingsadvies & Custom verlichting

Design verlichting is er natuurlijk in veel verschillende soorten en maten. Bij het aanschaffen er van, is het dan ook verstandig om vooraf goed na te denken over uw wensen als het op design verlichting aankomt. Soms kan het handig zijn om enig interieuradvies in te winnen. Voor een passend advies kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met betrekking tot interieur- en verlichting design, ook op projectbasis. Bovendien is het leuk om u eens door een ander te laten verrassen door wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van technologie en verlichting design.

The World of JSPR biedt een exclusieve collectie verlichting aan, met een luxueuze uitstraling voor zowel indoor als outdoor. Onze collectie is veel groter dan enkel de producten die wij online aanbieden. Wij zijn officieel dealer van een groot aantal toonaangevende designmerken uit Nederland en de rest van Europa. Naast design verlichting, bieden we ook een zorgvuldig geselecteerde collectie aan van luxueuze meubels en exclusieve decoratieve items.

Naast de standaard collecties van JSPR en andere merken, zijn wij ook in de mogelijkheid om custom producten te maken voor uw project. Denk aan nachtlampjes voor uw hotel, wandarmaturen voor uw restaurant of een prachtig lichtobject in uw kantoor.

Bent u een professional in de interieur-design business die geen Design verlichtingsadvies meer nodig heeft? Wilt u enkel een zakelijke offerte aanvragen? Ook dat kan met een aanvraag via e-mail. Laat ons weten in welke collectie(s) u geïnteresseerd bent en om hoeveel items de aanvraag zal gaan (uiteraard met vermelding van zakelijke gegevens). Meestal krijgt u dezelfde dag nog vrijblijvend een antwoord.