Cart 0

De nieuwste verlichtingscollectie van JSPR! Pirouette

Selected by JSPR The World of JSPR is officieel dealer van een unieke selectie aan merken zoals Gubi, Nordic Tales, Wever & Ducré en velen anderen!

Bestsellers By JSPR

Unieke webshop in designlampen

The world of JSPR is dé webshop voor designliefhebbers, met een voorliefde voor verlichting; Design lampen dus. Een scala van keuzes is voor veel mensen een doorn in het oog en The World of JSPR heeft daarom een unieke selectie voor jou gemaakt. Want wie investeert in een design lamp wil natuurlijk wel uniek zijn.

Onze unieke webshop in design lampen biedt allereerst alle collecties van JSPR aan. Deze producten zijn erg exclusief en kunnen bovendien aangepast worden naar uw wensen door bijvoorbeeld een design lamp in een uniek materiaal of persoonlijke kleur uit te voeren. Naast onze showroom hebben wij ook een eigen atelier waar we onze producten ontwerpen, en eventueel kunnen aanpassen naar de wensen van de klant.

Daarnaast hebben we een interessant aanbod aan design lampen van andere merken, die wij met zorg voor u geselecteerd hebben. Alle items die wij aanbieden zullen met elkaar gemeen hebben dat ze klassiek zijn met een moderne twist, retro maar met innovatieve materialen, en nostalgisch maar met een blik op de toekomst. Liefst met een luxueuze uitstraling. De keuze bij ons is groot en bestaat zeker niet enkel uit de producten die in onze webshop te vinden zijn.

JSPR heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met design en het werken aan interieurprojecten. Wij adviseren dan ook maar al te graag op het gebied van design! Heeft jouw bezoekje aan onze webshop jouw interesse gewekt en een behoefte gecreëerd aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor het bekijken van de JSPR producten onze showroom, wij adviseren hier graag bij.