Nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: KOMOREBI! 8 november 2023 – Posted in: News – Tags: , ,

Nu verkrijgbaar, de nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: Komorebi.

Komorebi is de Japanse verwoording van het prachtige fenomeen van zonlicht dat door de bladeren heen schittert. De Komorebi verlichtingscollectie belichaamt immers de zon. Ringvormige lampen van geanodiseerd aluminium, verkrijgbaar in zeven mooie JSPR kleuren om uit te kiezen, versiert met lichtgevende elementen van geribbeld glas. Een bijzonder armatuur dat de aandacht naar zich toe trekt maar uiteraard ook te dimmen om s’ avonds de juiste sfeer te creëren.


De Komorebi is een functioneel kunstwerk, een eyecatcher bedoelt om indruk te maken. Bovendien is de Komorebi nu ook te zien in de JSPR Showroom in Eindhoven. Kom jij een kijkje nemen?De Komorebi is in vier verschillende maten verkrijgbaar en wordt geleverd inclusief transparante electra kabel (300cm), 3 RVS ophang-kabels (300cm), 3 RVS ceiling fasteners.


Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR.
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.