September deal: AURORA MINI 1 september 2023 – Posted in: News – Tags: , ,

Deze maand zetten wij onze Aurora Mini in het zonnetje en bieden wij bovendien een leuke korting aan op deze collectie!

September deal: AURORA MINI

De Aurora Mini collectie is een variatie én een aanvulling op JSPR’s welbekende, ronde Aurora collectie. Dezelfde look en feel, maar dan kleiner en voor veel mensen gemakkelijker toepasbaar. De Aurora Mini is bovendien verkrijgbaar als tafel-lamp en als vloer-lamp. Verkrijgbaar in verschillende modellen en zeven verschillende JSPR kleuren.


  De Aurora Mini is gemaakt uit duurzaam aluminium dat licht is van gewicht en bovendien duurzaam ontwikkeld. In de maand September bieden wij jullie de mogelijkheid om de Aurora Mini met korting aan te schaffen – Dat geldt voor alle modellen!

>Klik hier om naar de Aurora Mini te gaan om de aanbieding te bekijken