Zomer 2023: Levertijden, bereikbaarheid én zomerkorting! 23 juni 2023 – Posted in: News

Met het naderen van de vakantieperiode willen we u op de hoogte stellen van enkele wijzigingen binnen onze web-store. Tijdens de zomer sluiten veel van onze leveranciers tijdelijk hun deuren, waardoor ook wij te maken krijgen met verminderde beschikbaarheid en vertragingen in onze dienstverlening. We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar vragen tegelijkertijd om uw begrip gedurende deze periode.

Hoewel we ons best doen om altijd voor u klaar te staan, kan het voorkomen dat onze bereikbaarheid minder optimaal is dan u van ons gewend bent. We vragen u vriendelijk om rekening te houden met eventuele vertragingen in het ontvangen van bevestigingsmails en een langere leveringstijd dan normaal. We werken nauw samen met onze logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw bestellingen zo spoedig mogelijk worden verwerkt en bezorgd.

Maar niet getreurd! Onze web-store blijft 24/7 geopend en om u te bedanken voor uw geduld met betrekking tot onze bereikbaarheid en levertijd verlengen wij de Juni Deal tot en met 1 September. De code JUNE blijft dus nog een tijdje geldig en hiermee ontvangt u 50 EURO KORTING op uw bestelling! Zie hiervoor ook de blog-post: Juni Deal.

Een fijne zomervakantie gewenst namens Team JSPR!

 

 

[Update 1 September: deze kortingscode is niet langer geldig]

*Foto door Raphaël Biscaldi, via Unsplash