Maart deal: PIROUETTE 1 maart 2023 – Posted in: In the spotlight – Tags: , ,

[Deze actie is verlopen] Vanaf nu zetten wij elke maand één JSPR collectie in de kijker door onze favoriete beelden met jullie te delen en bovendien een leuke korting aan te bieden.

Maart deal: Pirouette

Voor de Pirouette collectie werkte JSPR samen met een getalenteerde illustrator die niet geheel on-toevallig ook een goede vriend is. Geïnspireerd op enkele grafisch design principes, werd het resultaat deze verlichtingscollectie die bestaat uit 4 verschillende modellen. Sierlijke armaturen, gemaakt uit staal, die een eeuwige pirouette lijken te draaien. In het centrum is plaats voor een schitterende lichtbron.


Foto & project door LOVD Interiors i.s.m. KRAGT Groep (NL)

De Pirouette collectie is verkrijgbaar in vier verschillende modellen, en in drie verschillende kleuren. Stoer en industrieel in het zwart, maar ook de zachtere kleuren: JSPR goud en JSPR brons! In de maand Maart bieden wij jullie de mogelijkheid om de Pirouette met 15% korting aan te schaffen!

>Klik hier om naar de Pirouette te gaan om de aanbieding te bekijken


Foto & project door LOVD Interiors i.s.m. KRAGT Groep (NL)


Foto door Hans Gorter (NL)


Project door Marco van Veldhuizen (NL)


Foto & project door Magu Design (NO)

Foto & project door LOVD Interiors i.s.m. KRAGT Groep (NL)