Februari deal: DAHLIA 31 januari 2023 – Posted in: In the spotlight

[Deze actie is verlopen] Vanaf nu zetten wij elke maand één JSPR collectie in de kijker door onze favoriete beelden met jullie te delen en bovendien een leuke korting aan te bieden.

Feburari deal: Dahlia

De Dahlia collectie is geïnspireerd op de geometrie van de Dahlia bloem, waarvan de bloemblaadjes vanuit het midden een fascinerend patroon vormen. Dit fascinerende patroon is gebaseerd op de Fibonacci reeks – ook wel Gouden Ratio genoemd – en leidde tot deze collectie van grote, verlichte lichtbloemen.

De Dahlia collectie bestaat uit twee standaardmaten Ø100cm en Ø150cm, verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Elke Dahlia is handgemaakt uit geanodiseerd aluminium en biedt zowel functioneel als sfeerlicht: het roterende middenspotlicht wordt vergezeld door een krachtige ledstrip die dienst doet als sfeerlicht.

Het dimbare middenspotlight kan elke richting naar beneden worden gericht in een hoek van ongeveer 135 graden. De LED-strip die het armatuur zelf verlicht, kan indien gewenst ook afzonderlijk worden bediend. De Dahlia is bovendien standaard dimbaar uitgevoerd.


Foto & project door VSB Wellness (NL)

Zojuist hebben wij onze 2023 prijslijst gepubliceerd en hierop is te zien dat veel van onze collecties per 01/02/2023 in prijs zijn verhoogd, zo ook onze Dahlia.
In de maand Februari bieden wij jullie de mogelijkheid om de Dahlia nog voor de 2022 prijs aan te kopen, en dat scheelt behoorlijk!

>Klik hier om naar de Dahlia te gaan om de aanbieding te bekijken


Foto & project door B-Covered & Vorspaget Home (NL)


Foto’s door JSPR


Foto door JSPR | Project door HUGO Interieurvormgeving (NL)


Foto door Hans Gorter | Project door ZOUT Ontwerphuis (NL)