Nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: AURORA Mini! 28 september 2022 – Posted in: News – Tags: , , ,

Nu verkrijgbaar, de nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: Aurora Mini.

De klassieke Aurora collectie, ontworpen door Jasper van Grootel, staat bekend om haar elegante, simplistische frame in combinatie met de retro, diamant-vormige LED lampjes die een speels licht verspreiden. De populaire Aurora collectie is verkrijgbaar in verschillende diameters, tot wel 500 cm! Op veler verzoek introduceren wij nu ook de afmetingen Ø50cm en Ø80cm: De Aurora Mini. Deze nieuwe afmetingen brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee, zo kan de Aurora Mini ook als tafel- of vloerlamp gebruikt worden. Of kies voor onze wall-brackets om de Aurora lamp aan de muur te monteren, als wandverlichting.

De Aurora Mini hanglamp is in twee verschillende maten verkrijgbaar en wordt geleverd inclusief transparante electra kabel (300cm), 3 RVS ophang-kabels (300cm), 3 RVS ceiling fasteners.
De dimbare variant wordt geleverd met een driver.
Aurora Mini suspension 50 cm
Aurora Mini suspension 80 cm

Aurora Mini table 50 cm
Aurora Mini floor 80 cm

Handgemaakt van duurzaam, geanodiseerd aluminium, zijn deze dimbare armaturen makkelijk toe te passen in verschillende ruimtes: van woonkamer tot slaapkamer of keuken.
De Aurora Mini collectie is verkrijgbaar in 7 verschillende luxueuze kleuren, waaronder onze nieuwe kleuren: JSPR pink en green!
Voor welk model zou jij gaan?

 

De Aurora Mini lampen worden altijd geleverd inclusief lichtbronnen.

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR.
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.