SPOTTED: Een veld vol met Dahlia’s bij Grozette | In Woerden (NL) 1 april 2022 – Posted in: Spotted – Tags: , , , ,

Grozette B.V. is de meester in kaasproducten. Al sinds 1963 bieden zij een groot assortiment met kaasproducten aan de voedingsindustrie, retail en foodservice, bestaande uit verse en lang houdbare kaaspoeders en geraspte kaas. Zij exporteren de producten naar meer dan 30 landen. Dit doen zij met veel plezier vanuit hun locatie in Woerden (NL) waar hun enthousiaste medewerkers sinds kort een nieuwe, comfortabele en gastvrije werkomgeving hebben.

De ontspanningsruimte / het restaurant van Grozette moest absoluut een prettige plek worden die het personeel zou inspireren en de productiviteit zou bevorderen. Het is een speelse ruimte geworden die de vele positieve associaties met de kaasindustrie (zuivel, koeien, gras, natuur, gezondheid) tot leven brengt. Zo zijn er mos-wanden, veel planten en natuurlijk de zonnige Dahlia’s van JSPR die de ruimte oplichten en bij iedereen een lach op het gezicht toveren.


Render van Hugo interieurvormgeving (NL) ; Zij deden het ontwerp en realisatie voor Grozette.

Trots op het resultaat! ⤵︎

Alle afbeeldingen: © eigendom van JSPR