Nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: UNION Large! 3 februari 2022 – Posted in: News

Nu verkrijgbaar als een fantastische aanvulling op onze Union Medium: de nieuwe Union Large collectie; nog groter en imposanter!

Wandverlichting is meestal puur functioneel en de meeste wandarmaturen zijn dan ook ontworpen om zo min mogelijk op te vallen. JSPR brengt daar graag verandering in met de nieuwe Union wandarmaturen!
Een serie opvallende wandarmaturen die groter zijn dan je wellicht gewend bent. Elke Union wandlamp is uniek en is opgebouwd uit verschillende lagen die gemaakt zijn van geanodiseerd aluminium.
Een aantal modellen zijn solide en de andere modellen hebben een knap, geperforeerd hexagon patroon.

De Union wandlampen bieden zowel up- als downlight maar ook indirect licht dat sfeervol door de verschillende lagen heen schijnt.
Jasper van Grootel wilde met deze collectie een wandarmatuur ontwerpen dat écht in het oog springt en een esthetische waarde toevoegt aan het interieur.
Zelfs als het armatuur uitgeschakeld staat, is het nog een feest voor het oog!

Handgemaakt van 100% aluminium, zijn deze dimbare wandarmaturen makkelijk toe te passen in verschillende ruimtes: van woonkamer tot slaapkamer of keuken.
De Union collectie is momenteel enkel geschikt voor binnen -gebruik! Achter de schermen werken wij hard aan de outdoor variant van deze mooie collectie.

De Union collectie is momenteel verkrijgbaar in vijf verschillende modellen in 7 verschillende kleuren, waaronder onze nieuwe kleuren: JSPR pink en green!
Voor welk model zou jij gaan?

Ø12 cm
50 cm H
Levertijd: 6-8 weken
Prijzen vanaf 840,-
De Union wandlampen worden altijd geleverd inclusief de dimbare LED lichtbronnen.

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR.
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.