10 X nieuwe producten in de web-store! 2 maart 2021 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

Yes, we hebben een aantal nieuwe producten online gezet! We lichten deze nieuwe pareltjes graag nog even toe in deze blogpost.

Union

Wandverlichting is meestal enkel functioneel, en mag vooral niet te veel opvallen. Daar dacht verlichtingsontwerper Jasper van Grootel anders over: Wandverlichting mag volgens hem, net als de andere verlichting in een interieur, opvallen en een lust voor het oog zijn Zélfs als het armatuur uit geschakeld staat.  De Union collectie van JSPR bestaat dan ook uit een serie opvallende wandarmaturen. De Union Medium is nu verkrijgbaar, maar binnenkort ook een nog grotere Union Large variant.

Elke variant bestaat uit verschillende lagen, samengevoegd tot een uniek wandarmatuur. Drie solide modellen en twee varianten met daarin een knap, geperforeerd hexagon patroon.
De Union collectie biedt zowel up als downlight maar ook indirect licht dat sfeervol door de verschillende lagen heenkomt. Jasper van Grootel wilde met deze collectie een wandarmatuur ontwerpen dat groter is dan je misschien gewend bent, dat écht in het oog springt en een esthetische waarde toevoegt aan het interieur. Handgemaakt van 100% aluminium, zijn deze dimbare wandarmaturen verkrijgbaar in vijf verschillende modellen en 6 verschillende kleuren, waaronder onze nieuwe kleur: JSPR pink!

 

Vanaf 595,- EUR

Illan

De Illan hanglamp van Luceplan kan niet ontbreken in ons aanbod want  dit is een hele bijzondere lamp. De lamp bestaat uit een zeer licht lichaam gemaakt van extreem dun, flexibel berkenhout. Het materiaal wordt door laser gesneden langs dicht opeengepakte lijnen op gelijke afstand. Het unieke, natuurlijke karakter van het berkenhout blijft zichtbaar door middel an het typische nerfpatroon. Eenmaal opgehangen aan het plafond, krijgt Illan dankzij de zwaartekracht volume en neemt het zijn karakteristieke vorm aan die in de lucht zweeft. Het vakkundig ingelegde LED-licht zorgt voor een zeer comfortabele, ontspannende diffuse verlichting.

Illan is verkrijgbaar in meerdere maten tot een diameter van één meter; Ontwerp Zsuzsanna Horvath voor het Italiaanse merk Luceplan (2019).

 

Luceplan-Illan-Design-Lamp Luceplan-Illan-Design-Lamp

Vanaf 870,- EUR

Balao

De Balao hanglamp van Versmissen is stylish en speels. De organische ronde vormen, het gerookte glas en het geborstelde messing zorgen samen voor liefde op het eerste gezicht!  De Balao hanglamp wordt door ons geleverd inclusief dimbare lichtbron en plafondrozet. Pefect voor een rustige, zen-achtige sfeer in je ruimte.

779,- EUR

Ovo

We zien veel keramiek en nude tinten in de interieurs van dit moment. De Ovo tafellamp van Versmissen is een hoge, slanke lamp in 3 prachtige neutrale kleuren.
De basis is handgemaakt van keramiek, met een stoffen lampenkap die een sfeervol licht verspreid.

379,- EUR

Unfo

De Unfo lamp is geïnspireerd op de galactische wereld. De basis heeft wat weg van een Ufo, maar gemaakt van stevig keramiek, blijft deze keurig op zijn plek staan. Versmissen heeft deze tafel lamp dan ook Unfo genoemd, een Unidentified Non Flying Object.
Extra leuk aan deze lamp is dat er twee lichtbronnen inzitten. Één bevindt zich in de lampenkap en één bevindt zich in de keramieken basis.
Als de Unfo lamp aanstaat, is daardoor goed te zien dat de binnenkant van de keramieken voet een prachtige bronzen finish heeft aan de binnenkant! Dat maakt dat je deze mooie eyecatcher graag van dichtbij wilt bekijken.
Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

769,- EUR

Combineer de Unfo lamp met de prachtige Unfo schaal. De stijlvolle Unfo schaal straalt en combineert in verschillende interieurs.
De decoratieve schaal, met bronzen finish aan de binnenkant, is een mooi middelpunt in elke kamer.

unfo-bowl-versmissen

239,- EUR

Woolly

De Woolly draaifauteuil uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome heeft een vriendelijke, zachte uitstraling en is voorzien van afgeronde vormen. Een enorme trend op dit moment is de ”teddy stoel” met organische vormen, de Woolly fauteuil heeft beide elementen.
De draaifauteuil is bekleed met een héérlijke zachte stof, verkrijgbaar in twee verschillende tinten. Het onderstel is gemaakt van staal voorzien van een mat zwarte poedercoating.
Draaifauteuil Woolly nodigt uit om eens lekker te relaxen en heeft een hoog knuffelgehalte!

woolly-chair-be-pure-home woolly-chair-be-pure-home

Vanaf 739,- EUR

Decadent

De bar cart of simpel gezegd serveerwagen heeft zichzelf de laatste tijd zeker bewezen als design icon en verdient dus rustig een plekje in ons interieur. Liefst een beetje vintage! Wat deze trolley anders maakt dan anderen: de 3 rekken om glazen in op te hangen.
De Decadent trolley is dus niet alleen erg handig ingedeeld, maar ook nog eens een prachtig meubelstuk. Hoe zou jij deze Decadent Trolley stylen?

De trolley is voorzien van 4 zwenkwielen waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De zwenkwielen zijn ook te vergrendelen, waardoor de Decadent niet zomaar wegrijdt.
decadent-trolley-antique decadent-trolley-antique

309,- EUR

Pillar

De Pillar collectie van Pols Potten bestaat uit een serie van drie verschillende pilaren waar jij eindelijk die eyecatcher op kan laten pronken. Een lamp, vaas of andere accessoire die gezien mag worden.
Met deze marmer look haal je bovendien ook meteen een luxe gevoel in huis, maar gelukkig zijn deze pilaren van Pols Potten wel makkelijk te verplaatsen dankzij hun bescheiden gewicht.

Nu ook verkrijgbaar in deze mooie kleur bruin!

brown-pillar-pols-potten brown-pillar-pols-potten

Vanaf 359,- EUR

Ribble

De Ribble collectie van Pols Potten bestaat uit een serie opvallende kasten. De gouden coating die over deze houten kast zit, is met de hand gehamerd en vastgemaakt met gouden studs voor een wellustige en unieke afwerking. De keuze bestaat uit drie verschillende modellen: Middle, Tall en Low!

Ribble-Gold-Design-Cabinet-Pols-Potten Ribble-Gold-Design-Cabinet-Pols-Potten Ribble-Gold-Design-Cabinet-Pols-Potten

Vanaf 2189,- EUR

Zit jouw favoriete item er niet bij? Wij zijn officieel dealer van alle besproken merken en kunnen daarom ook andere producten aanbieden, op aanvraag. Wilt u een (zakelijke) offerte aanvragen voor 2 of meer items? Neem ook dan even contact met ons op via: [email protected]