SPOTTED: JSPR Framed armaturen bij Läckerli Huus | in Basel (CH) 10 februari 2021 – Posted in: Spotted – Tags: ,

Veel landen of steden hebben hun eigen, kenmerkende lekkernijen; Dat geldt ook voor Basel (Zwitserland). Läckerli Huus is daar een iconische winkelketen met een breed scala aan chocolade een koek-specialiteiten. Bovendien staan zij al sinds 1904 (!) bekend om hun handbeschilderde koektrommels. Ingrediënten die zij veel gebruiken zijn o.a. honing, hazelnoten en amandelen. En precies dát is de inspiratie geweest voor de nieuwe winkels van Läckerli Huus, die al hun winkels momenteel aan het moderniseren zijn.

Onze brons-kleurige Framed armaturen werden gekozen om de winkel op te lichten, prachtig kleurend bij de andere bruintinten van het interieur. Bedankt interieurarchitect Dioma AG, voor het uitkiezen van onze armaturen. Het is zo gaaf om te zien hoe de eerste flagship-store werd getekend en uiteindelijk realiteit is geworden. Kijk je mee?

Alle afbeeldingen: © eigendom van Tobias Siebrecht voor Läckerli Huus, Zwitserland