Nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: EDEN! 26 juni 2020 – Posted in: News – Tags: , ,

We hebben weer een nieuwe verlichtingscollectie gelanceerd waar we mega enthousiast over zijn! JSPR’s Eden collectie is een serie van ultra dunne verlichtingsarmaturen met krachtige, ingebouwde LED. Een interessant kenmerk is dat de lampen -althans de ring en de rechthoek- individueel samengesteld kunnen worden. Wij bieden de keuze uit een krachtig up and down light of chique binnen-verlichting in Art Deco stijl.

Elk armatuur is gemaakt uit duurzaam aluminium and heeft een profiel van slechts 0,4 cm dik! Deze subtiele, maar chique collectie biedt zowel sfeerlicht als functioneel licht. Een creatie van hogere hand…

Levertijd +/-  4 weken
Prijzen vanaf 429,-
De Eden armaturen worden altijd geleverd inclusief dimbare LED verlichting en ceiling fasteners

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Zilver, Goud, Champagne, Brons en Zwart.
De Eden collectie is verkrijgbaar in verschillende vormen: Een cirkel, een rechthoek met afgeronde hoeken en een dunne lijn; Allen in verschillende afmetingen en met verschillende verlichtings-opties.

Voor welk model zou jij gaan?

 

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR.
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.