MAGAZIJN VERKOOP! Steel Cabinets #1 t/m #5 26 mei 2020 – Posted in: News

[KORTINGSACTIE VERLOPEN]

De Steel Cabinets zijn er voor de grote en de kleine verzamelaars, namelijk in zeven prachtige varianten. Het eikenhouten onderstel, het glanzende staalwerk en de glazen raampjes en stolpen maken elke vitrine sterk en stoer. Ontworpen door Sylvie Meuffels, zijn deze handgemaakte unieke steel cabinets klaar om de show te stelen. De vitrines zijn gemakkelijk van het houten frame af te nemen, en kan dus ook zonder frame gebruikt worden (of met een eigen gemaakt frame). Achter glas kun je stofvrij en veilig je mooiste bezittingen uitstallen.

jspr-design-kopen-steel-cabinets

JSPR’s magazijn gaat verhuizen, daarom bieden wij nu de Steel Cabinets, modellen 1 t/m 5 aan met een korting van 35%!

* Let op! De items van onze magazijnverkoop zijn super scherp geprijsd en mogen NIET geretourneerd of geruild worden.

jspr-design-kopen-steel-cabinets jspr-design-kopen-steel-cabinets