Nieuwe verlichtingscollectie van JSPR: TOKYO! 29 april 2020 – Posted in: News – Tags: , ,

Wie naar Tokyo gaat voor de nieuwste technologie en neonverlichte straten , zal niet teleurgesteld worden. Er zijn veel plekken die een attractie zijn geworden door de vele uithangborden en verlichte advertenties. Wist je dat je zelfs vanuit de ruimte de vele lichten van de Japanse hoofdstad kunt zien?

Designer Jasper van Grootel raakte geïnspireerd door de futuristische, hypnotiserende lichten die het stadscentrum van Tokyo te bieden heeft. Samen met een Eindhovense neonartiest werkte hij aan lichtinstallaties die later zouden leiden tot wat we nu met trots onze nieuwe verlichtingscollectie Tokyo noemen. Een collectie die een nieuwe sfeer biedt, die je nog niet eerder bij JSPR hebt gezien.

De collectie bestaat uit cirkelvormige armaturen, gemaakt van duurzaam aluminium, voorzien van neon LED buizen van 3000K of 4000K en een hoge lichtsterkte die de collectie een stedelijk en modern gevoel geeft.

Levertijd +/-  4 weken
Prijzen vanaf 1389,-
De Tokyo wordt altijd geleverd inclusief dimbare LED neon buizen en is standaard verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Zilver, Goud, Champagne, Brons en Zwart.

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR.
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.