Covid-19 update 1 april 2020 – Posted in: News – Tags: , ,

Met deze blogpost willen we jullie laten weten dat wij bij The World of JSPR nog steeds 100% voor jullie klaar staan, ondanks de huidige omstandigheden met betrekking tot Covid-19. Sterker nog, veel mensen zijn momenteel op zoek naar mooie producten om hun thuis(kantoor) een upgrade te geven, en dat kan natuurlijk 24/7 bij The World of JSPR.

Producten van JSPR

-Gelukkig is ons hoofdkantoor in Eindhoven (NL) groot genoeg om elk JSPR-teamlid een eigen kantoor te bieden. Daarom hebben wij meer dan genoeg mensen klaar staan om u op een veilige en verantwoorde manier te helpen met uw vraag / bestelling.

-Hetzelfde geldt voor onze productie. Alle JSPR producten worden één voor één met de hand gemaakt door onze ervaren producenten hier in Nederland. We blijven elke bestelling met de grootste zorg behandelen.

-We zijn niet afhankelijk van leveranciers uit het buitenland, omdat we een eigen productie hebben. Daarom géén gebrek aan onderdelen of vertragingen in welke zin dan ook.

-Onze ervaren transporteurs blijven alle pakketten en andere zendingen leveren, op een veilige en verantwoorde manier weliswaar.

– Showroombezoeken: liefst zo min mogelijk. Maar als u uw nieuwsgierigheid niet kunt beheersen, wat wij begrijpen, maak dan een afspraak op voorwaarde dat ieder zich aan de huidige richtlijnen houdt.

-Als er iets verandert aan de vermelde informatie, zullen we u dit onmiddellijk laten weten.

Producten van andere merken

Bij The World of JSPR bieden wij, naast alle JSPR collecties, ook producten van andere merken aan. Vooralsnog hebben wij géén reden om aan te nemen dat de producten die wij aanbieden, niet leverbaar zijn. Echter, is het helaas onmogelijk om van élk merk en élk product dagelijks de status bij te houden en wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u een bestelling geplaatst en blijkt het product niet leverbaar te zijn? Dan laten wij dat binnen 24 uur aan u weten, en organiseren wij tevens binnen 24 uur een 100% terugbetaling. Nogmaals: Vooralsnog hebben wij géén reden om aan te nemen dat de producten die wij aanbieden, niet leverbaar zijn, maar willen toch deze kleine disclaimer geven.

Heeft u na het lezen van deze blogpost toch nog een vraag of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!