10% lente korting! 19 maart 2020 – Posted in: News – Tags:

[De kortingscode in deze blog-post is niet meer geldig]     Yes! Vanaf 20 Maart is het officieel lente en het voorjaar staat voor velen geheel in het teken van: een nieuw interieur! Daarom bieden wij met liefde een lente-korting aan. Vul bij het afrekenen de code SPRING in en ontvang 10%korting op uw bestelling – ongeacht welk item of de grootte van de bestelling.

Bent u woonachtig in Nederland of België? Dan verzenden wij altijd GRATIS naar u.

Bent u woonachtig in Europa (niet Nederland of België)? Dan verzenden wij alle JSPR Producten GRATIS naar u.

Bent u woonachtig in Amerika? Dan worden er altijd verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden automatisch berekend bij de check-out en zijn afhankelijk van het gewicht van de totale order.

Is uw woonplaats niet selecteerbaar? Neem contact met ons op, dan maken wij voor u aan passende offerte, inclusief transportkosten.

Deze code is onbeperkt geldig van Maart 20 – 23, 2020