10X onze nieuwste producten! 6 maart 2020 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

Wie ons volgt op Instagram heeft het al kunnen zien: we hebben een aantal nieuwe producten online gezet! (Volg je ons nog niet op Instagram? Klik dan hier voor ons kanaal) We lichten deze nieuwe pareltjes graag nog even toe in deze blogpost.

Botanisch

Bloemen en planten blijven een grote bron van inspiratie voor interieurontwerpers. Soms letterlijk, door het gebruik van blad- en bloemstructuren in prints en stoffen. Soms door natuurlijke materialen te gebruiken zoals rotan, een grote trend waar we later in deze blogpost nog op terug komen.

Met onze eigen Floral Walls collectie haal je bloemen, de natuur én kunst in huis. Deze Florall Wall prints zijn in hoge resolutie gedrukt op textiel en worden geleverd met een aluminium frame, waar het doek gemakkelijk op te spannen is. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende varianten en drie verschillende formaten.


Floral-Walls-Bloemen-stilleven-doek-print Floral-Walls-Bloemen-stilleven-doek-print Floral-Walls-Bloemen-stilleven-doek-print
Floral Walls vanaf 495,-

De Zeger plantentafels bieden een podium voor jouw mooiste potten en planten, of een vaas met bloemen. Slank en modern, worden deze plantentafels uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD aangeboden als set van 2 stuks. Gemaakt van staal, voorzien van een zwarte poedercoating en de tafelbladen (32×32 cm en 25×25 cm) zijn voorzien van negen zwart geglazuurde keramieken tegeltjes.

 
Zeger plantentafels set v 2 | 139,-

Natural chic 
De woonstijl Natural Chic wordt ook wel Boho Chic genoemd en kan goed gecombineerd worden met een Botanische stijl.

Deze rotan bank ‘Ulla’ past perfect in de huidige interieur trends en is geschikt voor twee personen en heeft een prettig zitcomfort. De bank is zowel binnen als buiten (overdekt) te gebruiken.

Broste-Copenhagen-Rotan-Rattan-Ulla-Bank Broste-Copenhagen-Rotan-Rattan-Ulla-Bank Broste-Copenhagen-Rotan-Rattan-Ulla-Bank
Bank Ulla | 455,-

De rotan trend is fantastisch omdat deze in werkelijk élk interieur toe te passen is. Zo ook de Noor eetkamerstoel van het merk WOOOD, zij staat bij élke tafel! Overigens is deze stoel gemaakt van plastic en niet van echt rotan, wat de stoel stevig en duurzaam maakt.


Noor eetkamerstoel | 109,-

Chic, luchtig en comfortabel, dat zijn maar enkele woorden om deze Todd lounge stoel te omschrijven van het merk Pols Potten. Geproduceerd uit essen hout pronkt deze fauteuil met trots in je leefruimte, terwijl de ecru bekleding een helder accentje aan je interieur geeft. Dankzij het diepe zitvlak en het comfort laat deze lounge stoel je zalig tot rust komen. Ook verkrijgbaar met groene bekleding


Todd stoel | 789,-

Donker & Stoer

Deze stoere Exhibit vitrinekast komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Exhibit is een vitrinekast die gemaakt is van zwart ijzer met een matte uitstraling. De deuren zijn gemaakt van zwart metaal met gehard glas en zijn voorzien van een robuuste handgreep.


Exhibit kast | 499,-

De Gravure collectie van het merk Be Pure Home bestaat uit twee fraaie meubelstukken met een ruimtelijk lijnenspel.

  
Gravure dressoir vanaf 539,- | Gravure tv unit vanaf 429,-

Retro

Dranken kabinet, Bar cart, Trolley… er zijn verschillende omschrijvingen voor dit retro interieur item waar sinds enige tijd een enorme run op is.. Bij The World of JSPR bieden wij verschillende trolleys aan, maar dit is toch wel onze favoriet: de Villads van het Scandinavische merk Broste Copenhagen. Ook voor degenen die geen alcohol drinken: decoreer dit item met je eigen interieur-favorieten voor een luxe sfeer.

bar-cart-trolley-villads bar-cart-trolley-villads
Villads | 615,-

Like a boss: werken achter een retro messing bureau? Met het Veteran bureau van het merk Be Pure Home werk jij vanaf nu in stijl. Gemaakt van ijzer met een antique brass finish. Het bureau heeft een opbergkastje links.


Veteran bureau | 345,-

Vernieuwend

De Deco verlichtingscollectie van NORR11 is niet te vergelijken met een andere serie uit onze collectie en daarom verdient deze zeker een plekje in deze blogpost.

De Deco-collectie vindt zijn oorsprong in de cilinderwandlampen, te vinden in de lobby en inkomhallen van Art Deco-gebouwen uit de jaren 1930. Deco is een zeer minimalistisch en vereenvoudigd lampontwerp, gebaseerd op een slanke ijzeren profielbehuizing en een cilinder opaalglazen kap. De doorschijnende glazen kap wordt gekenmerkt door een geweerstructuur die een glinsterende en decoratieve details aan het licht toevoegt.De Deco-collectie wordt geleverd in een wandlamp, pendant en chandelier. De pendant is voorzien van een verstelbare staaldraad, waardoor zowel verticale als horizontale lampinstallaties mogelijk zijn.

Deco vanaf 199,-

Zit jouw favoriete item er niet bij? Wij zijn officieel dealer van alle besproken merken en kunnen daarom ook andere producten aanbieden, op aanvraag. Wilt u een (zakelijke) offerte aanvragen voor 2 of meer items? Neem ook dan even contact met ons op via: [email protected]