Dutch Design Week terugblik – 2019 5 november 2019 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

JSPR kijkt wederom terug op een succesvolle editie van de Dutch Design Week, vol nieuwe gezichten, trouwe bezoekers en enthousiaste reacties. Er was veel interesse voor onze nieuwe collecties en we hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. We zijn nu alweer aan het brainstormen voor volgend jaar!

We zagen een hoop trouwe JSPR fans en vaste klanten die regelmatig een kijkje in onze showroom komen nemen. Daarnaast hebben we een hoop nieuwe design liefhebbers mogen ontmoeten die we natuurlijk vaker terug hopen te zien.

Onze showroom zou niet compleet zijn zonder onze meest populaire collecties. Daarom tonen we tijdens de Dutch Design Week niet alleen maar nieuw werk, maar ook de JSPR klassiekers. Sommige bezoekers komen van mijlenver om bijvoorbeeld onze Steel Cabinets collectie te komen bekijken.

Nieuw in onze showroom zijn de ultra dunne ringlampen met art deco diffuser aan de binnen-zijde. Dit simpele, elegante armatuur biedt de mogelijkheid om subtiel up- en down-light te gebruiken ter aanvulling op de art deco binnen-verlichting van de ring. Verschillende opties zijn dus mogelijk, bovenop de 5 verschillende kleuren en de 2 verschillende maten die we gaan aanbieden.

Deze EDEN collectie is binnenkort verkrijgbaar bij JSPR.


Details.

Ook nieuw in onze showroom zijn de neon ringlampen. Voor deze collectie werkten wij samen met een Eindhovense neon-kunstenaar die een grote inspiratie was. Het eindresultaat is een ringlamp geworden met daarin Led-Neon buizen die zorgen voor een spannende sfeer die je nog niet eerder zag bij JSPR.

Nieuwsgierig? Blijf ons volgen zodat je deze nieuwe collecties binnenkort kan aanschouwen in onze vijf huis-kleuren: Goud, Champagne, Brons, Zwart en Zilver!

Wij willen iedereen bedanken die ons is komen bezoeken, en de rest van jullie uitnodigen én aanraden om ook eens langs te komen in onze showroom. Extra leuk: het nieuwe bloemen-thema in onze showroom kun jij zelf ook in je interieur halen met onze Floral Walls!

JSPR-Floral-Walls01 JSPR-Floral-Walls02 JSPR-Floral-Walls03

World of JSPR Showroom – tijdens aangekondigde events of op afspraak
Fuutlaan 14C
5613 AB Eindhoven
Ma t/m Vr (09:30-17:30)
M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111
F  +31 (0) 847516979

Zie ook: Showroom