Dutch Design Week 2019 komt er aan! | JSPR Enlightened 14 oktober 2019 – Posted in: News – Tags: , , ,

Elk jaar, in Oktober, vindt de Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven, NL. Dit is het grootste design evenement in Noord Europa, en JSPR doet ieder jaar actief mee! Ook al doet de naam anders vermoeden, de Dutch Design Week duurt negen (!) dagen en vult daarmee maar liefst twéé weekenden en de tussenliggende dagen. 19 Oktober tot en met 27 Oktober gaat dit event plaatsvinden. Heel Eindhoven staat die dagen van voor tot achter in het teken van Dutch Design. Het hoofdkwartier van JSPR is gedurende deze negen dagen open, voor bezoekers.

Kom je langs om ons te bezoeken, laat ons dan weten wat je vindt van onze (nieuwe!) collectie en showroom; Dat vinden wij alleen maar leuk. De Dutch Design Week is immers de perfecte manier om onze (professionele) klanten op een informele manier te ontmoeten en samen te sparren over interieur en design.

Officiele DDW pagina | JSPR Enlightened

Openingstijden 11:00-18:00
Locatie: Fuutlaan 14C, 5613 AB Eindhoven
• Vlakbij Dutch Invertuals, je kunt gratis parkeren op ons terrein!
• Of neem de Hop on & Hop off bus | Art & Collectables Route

[…] Dit bericht is bewerkt op 04.11.2019