10X onze nieuwste producten! 3 oktober 2019 – Posted in: News – Tags: , , , , , , , ,

Wie ons volgt op Instagram heeft het al kunnen zien: we hebben een aantal nieuwe producten online gezet! (Volg je ons nog niet op Instagram? Klik dan hier voor ons kanaal) We lichten deze nieuwe pareltjes graag nog even toe in deze blogpost.

Vernieuwend 

Het merk Zuiver brengt de kamerplant naar een next level met deze Grow lampen-serie. Zij werkten voor deze nieuwe serie samen met de Rotterdamse design studio REM atelier. Zij creëerden een drie-dimensionaal gelaagde afbeelding van een plant in combinatie met een lichtbox, wat zo een hyper realistische illusie van een levende plant in jouw interieur brengt.

Binnenkort is de Grow serie bij ons verkrijgbaar, dus zet hem vast op je wish-list!
Vanaf 525,-

Grow-Floor-Lamp Grow-Floor-Lamp

 

Gold & Glam

Van een beetje goud en een beetje glamour zijn wij niet vies, bij The World of JSPR. Goud is een veel terugkerend thema en af en toe kun je iets geks van ons verwachten (zelfs een beetje kitsch). Bovendien zwichten wij ook al gauw voor de grotere objecten. Eyecatchers van fors formaat die je niet over het hoofd kunt zien.

Deze XXL Vaas van het merk Pols Potten past dan ook perfect in ons straatje. Maar liefst 180 cm hoog is deze fantastische, porseleinen vaas. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, wordt dit prachtige object natuurlijk tot aan de deur gebracht door een deskundige met ervaring.

XXL Vaas | 2120,- 

Tevens van het merk Pols Potten, zwichtten wij voor deze vloerlamp van metaal geborsteld messing met 100% marmeren voet en matwit glazen bollen. Met een wonderlijke constellatie van niet één, maar drie manen luidt deze lamp een nieuwe ‘space age’ in.

Full Moon vloerlamp | 495,-

 

De Pontes lampen-collectie van Versmissen springt in het oog vanwege de velen lagen en de krachtige, gouden kleur. Een klein bouw-werk, of zullen we zeggen: kunstwerk?! De indrukwekkende en bekende Dom Louis I brug in Porto was de inspiratie voor deze collectie. Het is een lamp die je wilt blijven bekijken.

Pontes lamp vanaf 785,-

De Tubo collectie is niet in één hokje te plaatsen. Wij vielen voor het sfeervolle, warme licht dat afkomt van deze prachtige lampen en ook qua materialisatie en kleuren is deze collectie een lust voor het oog. Jesse Nelson van den Broek ontwierp deze collectie voor Versmissen. De Tubo vloer- en wand-lamp zijn ook bij ons te verkrijgen!

Tubo lamp vanaf 500,-

Stoer & Robuust

De ‘CLASS’ serie van het merk Dutch Bone is behalve stoer, toch ook wel een beetje gold & glam. Krachtig hout in visgraat-patroon wordt gecombineerd met messing details. De perfecte combi van beide woon-stijlen. Het verbaast ons dan ook niet dat Dutch Bone de serie steeds weer uitbreidt met nieuwe items.

Nieuw in de collectie: de Class Cabinet & de Class dressoir high | beide 1199,-

  

Tevens van Dutch Bone, is deze ‘Bar’ lounge stoel inmiddels een icoon geworden van het merk. Deze royaal gestoffeerde, gemakkelijke fauteuil dankt zijn populariteit aan het jaren zeventig gevoel in combinatie met het enorme zit-comfort. Met een ideale zithoogte van 47 cm wil je niet meer uit deze stoel komen!

Lounge stoel Bar | 545,-

Bar-Dutch-Bone  Bar-Dutch-Bone

Scandinavisch stoer; Dit bureau, van het merk Frama, bestaat uit een grafisch stalen frame dat de uitstraling van een zwevend bureaublad creëert. Eenvoudige lijnen in combinatie met natuurlijke materialen zorgen voor een aangename werkomgeving. Afgeronde details op de metalen profielen geven het bureau een uniek karakter. Zie jij jezelf al zitten?

Writing Desk van Frama | 1500,-