Zomer vakantie – Zomer korting! 22 juli 2019 – Posted in: News – Tags: , , ,

[De kortingscode in deze blog is niet meer geldig]

The World of JSPR is tijdens de volgende periode gesloten voor de zomer-vakantie:

27 Jul – 30 Aug

Maar het internet gaat nóóit op vakantie, en onze web-store dus ook niet. Iedereen is nog steeds van harte welkom om online bij ons te shoppen terwijl wij van een welverdiende vakantie genieten. Weet wel dat het verwerken en verzenden van orders tijdens deze periode langer duurt dan gewoonlijk!

Om onze klanten te compenseren voor dit ongemak, bieden wij tijdens deze periode een korting van 10% aan, die geldig is op de hele collectie. Vul de code ”SUMMER” in bij het afrekenen, en de korting wordt automatisch verrekend.

De code is geldig van 27 Juli t/m 30 Augustus, 2019⤵︎