10X onze nieuwste producten! 29 maart 2019 – Posted in: News – Tags: , , , ,

Wie ons volgt op Instagram heeft het al kunnen zien: we hebben een hoop nieuwe producten online gezet! (Volg je ons nog niet op Instagram? Klik dan hier voor ons kanaal) We lichten deze nieuwe pareltjes graag nog even toe in deze blogpost. En hoe leuk: ze komen allemaal van Nederlandse labels!

Natural beauties

Het merk Ay illuminate, van Nederlandse bodem, werd al eerder door ons geprezen in een blogpost vanwege hun belangrijke boodschap: ”Maak gebruik van wat er is.” Zij werken dan ook enkel met natuurlijke materialen die voorkomen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika en hun producten worden bovendien gemaakt door lokale vakmannen.

De Nama collectie van Ay Illuminatie bestaat uit 5 verschillende modellen en 2 verschillende kleuren.
Vanaf 345,-

De Bell collectie van Ay Illuminatie bestaat uit 2 verschillende maten en 2 verschillende kleuren.
Vanaf 1100,-

Bell-Bulb-Lamp-Production-Ay-illuminate 

De Bulb collectie van Ay Illuminatie bestaat uit 2 verschillende maten en 2 verschillende kleuren.
Vanaf 900,-

De Z1 hanglamp van Ay Illuminatie is handgeweven van sisal, dat gespannen is tussen een bamboeframe. Hetzelfde model is er ook met een lampenkap van katoen. Welke is jouw favoriet?
Vanaf 412,50

Lente kriebels

Droog Design, uit Amsterdam, benadert serieuze zaken op een speelse manier. Wij hebben 2 toppers aan onze collectie toegevoegd: de Shadylace en de Swing.

droog-design-shadylace-parasol-kopen

De Shadylace is een sprookjesachtige parasol. Deze parasol laat kleine zonnestralen door, waardoor schitterende schaduwen worden gecreëerd. De vogel op het puntje van de parasol doet een beetje denken aan de Chinese nachtegaal uit het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen. Toch is dit ontwerp niet geïnspireerd op de sprookjeswereld, maar op bomen en bladeren. Het lijkt namelijk alsof je onder een dak van bladeren schuilt.

De Shadylace van Droog is beschikbaar in 2 verschillende maten en 3 verschillende kleuren.
Vanaf 279,-

droog-design-swing-plants-schommel-kopendroog-design-swing-plants-schommel-kopen

De schommel kennen we allemaal, maar deze Swing is wel heel uniek. Ontworpen door niemand minder dan Marcel Wanders voor Droog design is deze schommel (voor binnen én buiten) verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Vanaf 199,-

Stoer en tijdloos

Deze tafel van Zuiver -genaamd Seth- is beschikbaar in twee verschillende maten, en twee verschillende finishings. Ga jij voor de naturel of de zwartgelakte finish? Vergeet daarbij ook niet de stoere uitstraling van het stalen frame, in combinatie met het luxueuze tafelblad met visgraatpatroon – een enorme trend op dit moment!

Seth-Zuiver-Tafel-Table Seth-Zuiver-Tafel-Table

Vanaf 875,-

Dit strakke dressoir van Zuiver -genaamd Travis – is gemaakt van MDF met zwart eiken- of walnoot fineer. Het dressoir is een praktische opberger met veel ruimte én een ideale plek om al jouw favoriete accessoires op uit te stallen.

Zuiver-Travis-Dressoir zuiver-travis-dressoir-bruin
Vanaf 1275,-