Nieuwe verlichting collectie van JSPR: DAHLIA! 8 maart 2019 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

De Dahlia collectie is geïnspireerd op de geometrie van de Dahlia bloem, waarvan de bloemblaadjes vanuit het midden een fascinerend patroon vormen. Dit fascinerende patroon is gebaseerd op de Fibonacci reeks – ook wel Gouden Ratio genoemd – en leidde tot deze collectie van grote, verlichte lichtbloemen.

De Dahlia collectie bestaat uit drie standaardmaten Ø100cm; Ø150cm en Ø200cm, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, plus nog een wand-variant. Elke Dahlia is handgemaakt van geanodizeerd aluminium en biedt zowel functioneel als sfeerlicht: het roterende middenspotlicht wordt vergezeld door een krachtige ledstrip die dienst doet als sfeerlicht.

Het dimbare middenspotlight kan elke richting naar beneden worden gericht in een hoek van ongeveer 135 graden. De LED-strip die het armatuur zelf verlicht, kan ook afzonderlijk worden bediend. De Dahlia is bovendien standaard dimbaar uitgevoerd.

Levertijd +/-  4 weken
Prijzen vanaf 2600,-

De Dahlia wordt altijd geleverd met een bijpassende plafond-plaat en is standaard verkrijgbaar in vier maten en vijf kleuren: Goud, Champagne, Zwart, Zilver of Brons.

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid met de volgende afmetingen:

DAHLIA SMALL: H 18 CM, Ø 100 CM
DAHLIA MEDIUM: H 22 CM, Ø 150 CM
DAHLIA LARGE: H 25 CM, Ø 200 CM
WALL DAHLIA: H 18 CM, Ø75 CM

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.