Nieuwe verlichting collectie van JSPR: BEAUDINE! 22 februari 2019 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

De Beaudine collectie is geïnspireerd op het leven in de zee. Elke armatuur bestaat uit verschillende, golf-vormige panelen die samen een mantel vormen rond een lichtgevende parel. Elke lamp is handgemaakt van lichtgewicht, geanodizeerd aluminium en wordt vergezeld door een dimbare LED-lamp.

Deze collectie is ideaal om dynamische landschappen te creëren door alle drie de ontwerpen te combineren in zowel privé- als openbare instellingen. Terwijl je uit de drie verschillende modellen en vijf verschillende kleuren kiest, kun je het zachte gebrul van oceaangolven al horen.

Levertijd +/-  4 weken
Prijzen vanaf 544,-

De Beaudine wordt altijd geleverd met een stoffen kabel (zwart-wit, 2.5m) en is standaard verkrijgbaar in drie maten en vijf kleuren: Goud, Champagne, Zwart, Zilver of Brons. Kies tenslotte de lichtbron die jij het mooiste vindt!

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid met de volgende afmetingen:

BEAUDINE 1: H: 60CM Ø: 45 CM // 2 KG
BEAUDINE 2: H: 48 XM Ø80 CM // 2.5 KG
BEAUDINE 3: H: 105 XM Ø38 CM // 3 KG

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR
De beelden zijn vrij te gebruiken, mits JSPR wordt vermeld.