SPOTTED: JSPR bij Zaan-Hotel Amsterdam | in Zaandam (NL) 15 februari 2019 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , ,

Genieten van de charmante, Zaanse stijl en toch dicht bij het centrum van Amsterdam zijn? In het Zaan Hotel in Zaandam geniet je van rust en luxe op slechts 12 minuten treinen van het centrum van Amsterdam. De architectuur van het hotel is een ode aan de Zaanse bouwstijl: Denk aan trapgevels in de traditionele Zaanse, groene kleur. Het interieur van het hotel heeft daarentegen een luxe, eigentijdse stijl dat veel comfort biedt (klik hier voor de website van het Zaan Hotel).

De realisatie van dit nieuwe hotel ging in samenwerking met Studio Marco van Veldhuizen, een ontwerpbureau met een team van open en betrokken professionals dat het gehele bouwproces ontwerpt, tekent, plant én begeleidt (klik hier voor de website van Studio Marco van Veldhuizen).

Zij kozen niet voor één, niet voor twee, maar voor drie (!) collecties van JSPR die de hele beneden verdieping van het hotel mogen sieren. Denk hierbij aan de receptie, de lobby en de (ontbijt-)restaurants.

Wij delen vol trots het eindresultaat met jullie!

JSPR Pirouette collectie vanaf 925,-

JSPR Wall lines collectie vanaf 719,-

JSPR Aurora collectie 1995,-

Julia-lamp-chandelier-quasar  Julia-lamp-chandelier-quasar

Ook de Julia kroonluchter van Quasar is bij ons te koop!

Alle afbeeldingen: © eigendom van Jaro van Meerten, in opdracht van het Zaan Hotel.