In the spotlight: Normann Copenhagen 1 februari 2019 – Posted in: News – Tags: , , ,

Bij The World of JSPR bieden we niet alleen maar de collecties van JSPR aan, maar ook merken of producten die bijna net zo cool zijn. En zo af en toe zetten we één van die namen eens even lekker in the spotlight. 

Vandaag is het de beurt aan het Deense merk Normann Copenhagen. Het is hun missie om originele en innovatieve producten te creëren, in een eenvoudig en eigentijds ontwerp dat bestand is tegen ‘de tand des tijds’. Of met andere woorden: om conventioneel denken uit te dagen en het gewone buitengewoon te maken door een geweldig ontwerp.

  

De Eddy tafel lamp is verkrijgbaar vanaf 805,

Het merk Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen en omvat een brede en voortdurend groeiende collectie meubels, verlichting, textiel en woonaccessoires. De producten worden in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht en hebben door de tijd heen al meer dan 80 design awards gewonnen.

  
De GRANT collectie is verkrijgbaar vanaf 270,-

De reden dat wij Normann Copenhagen thuis hebben gebracht in onze collectie is niet alleen omdat we van de Scandinavische vormgeving houden. De producten van Normann Copenhagen zijn allemaal kwalitatief énorm sterk. De materiaal-keuze is net wat luxer dan we van andere Scandinavische merken gewend zijn en dat geldt daarom ook voor de uitstraling. Bovendien houden wij van de kleur-keuze en stijl van Normann Copenhagen.

  
De BELL collectie is verkrijgbaar vanaf 230,-

Hier op de web-store bieden wij slechts een zeer kleine greep aan, uit de totale collectie van Normann Copenhagen: De statement pieces die écht het verschil kunnen maken in het interieur. Ben je toch meer geïnteresseerd in andere producten uit de collectie? Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en dan regelen wij dat voor je ★!

Amp-Chandelier-Normann-Copenhagen-kopen-buy-online  Amp-Chandelier-Normann-Copenhagen-kopen-buy-online
De AMP collectie is verkrijgbaar vanaf 805,-

Alle afbeeldingen: © eigendom van Normann Copenhagen