2019 interieur trend: natural chic. 25 januari 2019 – Posted in: Inspiration – Tags: , , ,

Benieuwd wat we kunnen verwachten in het jaar 2019 op het gebied van interieur trends? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: het is gedaan met kleur! Natural chic is the way to go dit jaar. Hoe kun jij hier simpel aan mee kunt doen? Lees het in deze blogpost:

Aardetinten
Kies hooguit twee kleur accenten en houd de rest bij aardetinten voor een rustig, tijdloos interieur. Natuurlijk wil ons oog wel geprikkeld worden en dus grijpen we naar de rijke, natuurlijke materialen. Warm hout, geleefd leer, zachte wol, steen, graniet of rotan.

1.  2.

Licht en donker
Voor wie in dit geheel toch wat contract mist, kan spelen met donkere en lichtere tinten. Een huidige trend luidt: ‘Als je het doet, doe het dan goed.’ En daarom spelen we in 2019 met licht en donker in de vorm van accessoires of zelfs meubels om het geheel wat spannender te maken.

3. 4.

Stijlenmix
Een andere trend waar je prima in mee kan gaan – zonder je hele interieur om te gooien – is de Stijlenmix. Van deze trend worden wij heel blij: een strakke bank kan dit jaar prima naast een antiek kastje.

Antiek in huis hoeft niet zwaar en donker te zijn wanneer je goed doseert. Door hier en daar antieke stukken terug te laten komen in het interieur, maak je het geheel bovendien persoonlijk en uniek. Houd de rest strak voor een eigentijds geheel. Bij deze trend kun je verder kijken dan meubels alleen. Stal items uit in/op een daarvoor geschikt kastje of hang ze op!

5. 6.

The World of JSPR heeft natuurlijk ook items in de collectie die goed passen bij deze nieuwe stijltrend. Dit zijn onze huidige favorieten:

  

Bamboe en rotan passen perfect bij de trend van nu. Het zijn natuurlijke materialen, met een naturel kleur. Doordat het buigzaam is, worden er de meest indrukwekkende en fijne vormen meegemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar deze droom van een hangstoel (Lot, van Broste Copenhagen) en deze lantaarn genaamd Aleta.

weave-fauteuil-kopen-wooodweave-fauteuil-kopen-woood

Ook bij interkeurmerk WOOOD snappen ze het. De zitting van fauteuil Weave is gemaakt van rond geweven, naturel, rotan. Deze stoel heeft een heerlijke zit; Voor wat extra comfort kun je favoriete kussen erin leggen.

Versteend hout is een natuurlijk materiaal en prachtig om naar te kijken. Elk exemplaar van de Slice verschilt in kleine mate van de ander, in kleur en structuur.

Van licht naar donker: deze Bell lampenserie van Normann Copenhagen is verkrijgbaar in de kleuren wit, zand, grijs en zwart. Bovendien beschikbaar in vier verschillende maten, geschikt voor elk interieur: klein of groot.

Bell-Bulb-Lamp-Production-Ay-illuminate

Het merk Ay illuminate, van Nederlandse bodem, geeft een belangrijke boodschap af: ”Maak gebruik van wat er is.” Zij werken dan ook enkel met natuurlijke materialen die voorkomen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika en hun producten worden bovendien gemaakt door lokale vakmannen. Ay illuminate doet voor hoe je speelt met licht en donker.

basket-football-vintage-look-antieke-basket-bal-kopenleather-football-vintage-look-antieke-rugby-bal-kopenleather-football-vintage-look-antieke-rugby-bal-kopenboxing-gloves-vintage-look-antieke-box-hanschoenen-kopenboxing-gloves-vintage-look-antieke-box-hanschoenen-kopen

Bovenstaande items van Versmissen zijn allemaal handgemaakt, uniek en met een vintage look. Leg ze nonchalant neer door je interieur, of hang het paar handschoenen op een leuke plek. De geleefde uitstraling van het leer geeft een stoere touch.

heritage-side-table-display-cabinet heritage-side-table-display-cabinet heritage-side-table-display-cabinet

Deze zwarte sidetable, met vintage look en feel, heeft een leuk en origineel ontwerp. De schuin aflopende glazen deurtjes kunnen afzonderlijk van elkaar open en de verschillende vakjes bieden een zee aan ruimte om jouw mooiste items te showen. Heritage van het interkeurmerk WOOOD.

7.

Wij sluiten deze blogpost af met een fijn sfeer-plaatje die precies samenvat hoe wij dit alles voor ons zien.  Kunnen wij jou helpen met meer tips of heb je vragen over de producten? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111

Bronnen:
1. http://www.myparadissi.com
2. http://www.mstetson.com
3. http://fontanero.me
4.https://honestlywtf.com/home/xl-round-dining-tables/
5.http://www.avenuelifestyle.com/six-steps-home-office/
6.https://www.decor8blog.com/blog
7.http://www.vtwonen.nl