We zijn er weer: 10 verlichtingscollecties die nooit vervelen! 10 januari 2019 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , , , ,

Verlichting zorgt niet alleen voor de juiste sfeer, het zorgt er ook voor dat we alles goed kunnen zien. Bijvoorbeeld om goed te kunnen werken, maar bijvoorbeeld ook voor veiligheid. Tijdens de donkere wintermaanden kan het geen kwaad om ’s avonds een extra lampje aan te laten.

Daarom staan in deze blogpost 10 verlichtingscollecties centraal die nooit vervelen!

Tof om te combineren, maar net zo mooi om los te laten uitblinken. Mix en Match voor het ultieme resultaat in jouw huis: De Calex XXL collectie – vanaf 44,95

JSPR’s Diamond collectie is nog steeds zeer geliefd en welbekend. Logisch ook – vinden wij – want deze Diamond is de perfecte combinatie van industrieel en chique. Vanaf 235,-

Het J.J.W. wandarmatuur van Wever & Ducré is door ons geselecteerd vanwege het prachtige licht dat zowel naar boven als naar beneden schijnt. De meerdere lagen van het armatuur geven een speels maar chique effect. Met art deco-achtige ontwerp in combinatie met het innovatieve materiaal ((aluminium) komt dit armatuur tot recht in veel verschillende sferen. Vanaf 395,-

Na het zien van de prachtige beelden van Nordic Tales, wilden wij deze verlichtingcollectie per sé opnemen in ons assortiment. Geweldig hoe je kunt spelen met de lengtes van de kabels om zo jouw eigen, perfecte lichtarmatuur te creëren. Wij bieden deze collectie aan per set van 4 stuks: Bright Spot – vanaf 450,- (4 stuks)

De Satellite lamp is voorzien van talloze kleine gaatjes welke zorgen voor een aangenaam zacht en sfeervol licht. De elliptische ”hoed” fungeert als een reflector en zorgt voor een mooi samenspel van licht en schaduw. Vanaf 664,-

Grietje Schepers weet met haar Crown iedereen te verrassen door het evenbeeld van klassieke schoonheid, de kroonluchter, uit te voeren in een briljant snijpatroon en een innovatief materiaal. Door de zowel klassieke als moderne elementen komt dit ontwerp tot zijn recht in veel verschillende omgevingen en door de niet zo bescheiden afmetingen (135cm en 225cm) is dit armatuur niet te missen en een echte eye catcher! Vanaf 695,-

Geïnspireerd op enkele grafisch design principes, werd het resultaat deze verlichtingscollectie die bestaat uit 4 verschillende modellen. Elk model is gecreëerd uit stalen buizen die een eeuwige pirouette lijken te draaien. In het centrum is plaats voor een schitterende lichtbron: De Pirouette collectie – vanaf 925,-

Alleen al met de naam windt dit ontwerp iedereen om de vingers. De Flamingo van Vibia geeft een prachtig effect door de reflectie op meerdere lagen van het armatuur. De kap van de Flamingo wordt standaard uitgevoerd in het wit, maar de stalen details kunnen worden uitgevoerd in antraciet, goud, koper of wit. Bovendien is de Flamingo verkrijgbaar in negen verschillende varianten; dus kies jouw favoriet of mix ze met elkaar. Vanaf 1059,-

Wist je dat het toepassen van contrasten heel goed werkt in interieurs? Hang in een vierkante/rechthoekige ruimte nu juist eens een ronde lamp! Werkt ook erg goed boven keukenbladen of kantoorruimtes. De Aurora blijft onze all time favorite. Vanaf 1995,-

    

De Empire collectie van Jasper van Grootel is geïnspireerd op het Empire State Building, een van de bekendste art deco voorbeelden. Dit is te zien aan de vele verschillende lagen van het armatuur. De collectie bestaat uit drie verschillende, ringvormige armaturen die gemaakt zijn van duurzaam, geanodiseerd aluminium en zorgvuldig ingelegd met moderne LED technologie (2700K). Ook wanneer de lamp niet aanstaat geeft deze een elegante art deco sfeer aan elke ruimte. Vanaf 3085,-

Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina’s te gaan!