JSPR is gesloten tijdens de feestdagen 13 december 2018 – Posted in: News – Tags: ,

Ons kantoor is in de volgende periode gesloten voor de feestdagen:

Van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019

We zijn back in business vanaf 7 januari 2019 (maandag). E-mails zullen in de tussentijd sporadisch worden gecheckt en dringende e-mails zullen worden beantwoord. Voor al het andere: wij nemen contact met u op bij onze terugkeer op of na 7 januari. Bedankt voor uw begrip en we wensen u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Natuurlijk kunt u ten alle tijden online shoppen in onze web-store. Máár vanaf 17 December, 2018 zullen deze bestellingen niet meer op tijd uitgeleverd worden voor Kerstmis! Ook na Kerstmis kunnen levertijden afwijken vanwege het feit dat veel leveranciers nog gesloten zijn.