BLACK FRIDAY 20 november 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

[De kortingscode in dit bericht is niet meer geldig]     Black Friday is een overgewaaide term uit Amerika. Inmiddels doen vrijwel alle Nederlandse retailers er aan mee. Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, dé dag waarop veel Amerikanen besluiten hun eerste inkopen te gaan doen voor kerstmis. De meeste Amerikanen krijgen hiervoor van hun werkgever zelfs een vrije dag! Of het nu echt zo’n pretje is om op deze dag te gaan winkelen, dat vragen wij ons af. De term Black Friday komt namelijk van het feit dat het ”zwart ziet van de mensen” tijdens deze drukte.

The World of JSPR biedt jou dan ook de kans om deze inkopen gewoon vanaf de bank te doen. Vrijdag 23 November, ofwel Black Friday, kun je alles in onze web-store shoppen met 10% korting. Ongeacht hoeveel of wat je bestelt! Gebruik de code ‘BLACKFRIDAY’ bij het afrekenen en de korting wordt vanzelf verrekend.

Wist je bovendien dat we gratis verzenden binnen NL en BE?! En binnen Europa verzenden we ook alle JSPR producten gratis.

Veel shop plezier!

PS. De levertijden kunnen iets langer zijn na Black Friday 😉