Dutch Design Week terugblik – 2018 6 november 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

JSPR kijkt wederom terug op een succesvolle editie van de Dutch Design Week, vol nieuwe gezichten, trouwe bezoekers en enthousiaste reacties. Er was veel interesse voor onze nieuwe collecties en we hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. We zijn nu alweer aan het brainstormen voor volgend jaar!

We zagen een hoop trouwe JSPR fans en vaste klanten die regelmatig een kijkje in onze showroom komen nemen. Daarnaast hebben we een hoop nieuwe design liefhebbers mogen ontmoeten die we natuurlijk vaker terug hopen te zien.

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

Onze showroom zou niet compleet zijn zonder onze meest populaire collecties. Daarom tonen we tijdens de Dutch Design Week niet alleen maar nieuw werk, maar ook de JSPR klassiekers. Sommige bezoekers komen van mijlenver om bijvoorbeeld onze Cityscapes collectie te komen bekijken.

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR       JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

 

 

 

 

 

 

Nieuw in onze showroom was dit jaar de op-bloemen-geinspireerde verlichtingscollectie met zowel functionele als decoratieve verlichting. De spotlight zorgt voor een krachtige, functionele lichtbron die gericht kan worden; De ring zorgt voor het uitlichten van het prachtige armatuur zelf.

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

Binnenkort verkrijgbaar.

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

Ook nieuw in onze showroom waren de schelp-achtige lampen, die binnenkort verkrijgbaar zijn in drie verschillende modellen. De ogenschijnlijk dunne lamellen vormen een sterke mantel voor de parelachtige lichtbron en breken bovendien het licht wat van de glanzende parels afkomt.

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

Nieuwsgierig? Blijf ons volgen zodat je deze nieuwe collecties binnenkort kan aanschouwen in onze vijf huis-kleuren: Goud, Champagne, Brons, Zwart en Zilver!

JSPR-DDW2018-Copyright-Photo-by-JSPR

Wij willen iedereen bedanken die ons is komen bezoeken, en de rest van jullie uitnodigen én aanraden om ook eens langs te komen in onze showroom. Extra leuk: onze werkplaats is ook toegankelijk voor bezoekers en dat maakt het mogelijk om écht een kijkje in de keuken te nemen van een verlichting designer.

World of JSPR Showroom – tijdens aangekondigde events of op afspraak
Fuutlaan 14C
5613 AB Eindhoven
Ma t/m Vr (09:30-17:30)
M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111
F  +31 (0) 847516979

Zie ook: Showroom