Dutch Design Week 2018 komt er aan! 16 oktober 2018 – Posted in: News – Tags: , , , ,

Elk jaar, in Oktober, vindt de Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven, NL. Dit is het grootste design evenement in Noord Europa, en JSPR doet ieder jaar actief mee! Ook al doet de naam anders vermoeden, de Dutch Design Week duurt negen (!) dagen en vult daarmee maar liefst twéé weekenden en de tussenliggende dagen. 20 Oktober tot en met 28 Oktober gaat het gebeuren. Heel Eindhoven staat die dagen van voor tot achter in het teken van Dutch Design. Het hoofdkwartier van JSPR is gedurende deze negen dagen open, voor bezoekers.

Kom je langs om ons te bezoeken, laat ons dan weten wat je vindt van onze collectie en showroom; Dat vinden wij alleen maar leuk. De Dutch Design Week is immers de perfecte manier om onze (professionele) klanten op een informele manier te ontmoeten en samen te sparren over interieur en design.

Oh en voor we het vergeten: Tijdens de Dutch Design week kun je ook nog eens shoppen met 15% korting in onze web-store! Gebruik de code DDW bij de check-out om hier gebruik van te maken. Geldig van 18 Oktober t/m 02 November op alle producten van JSPR, niet te combineren met mogelijke andere kortingscodes.

Openingstijden 10:00-18:00 (Ma t/m Vrij)
                                  12:00-18:00 (Weekenden)
Locatie: Fuutlaan 14C, 5613 AB Eindhoven
(Ook wel bekend als het Design Perron, je kunt gratis parkeren op ons terrein!)