We zijn er weer: onze nieuwste producten! 30 augustus 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , , , , ,

Wie ons volgt op Instagram heeft het al kunnen zien: we hebben een hoop nieuwe producten online gezet! (Volg je ons nog niet op Instagram? Klik dan hier voor ons kanaal) We lichten deze nieuwe pareltjes graag nog even toe in deze blogpost.

Zacht & Cosy 

In de categorie Zacht en Cosy bevindt zich, om te beginnen, deze zalige poef van het merk Be Pure Home: de Honey. Door haar warme, honingzoete kleur en fluweelachtige stof lijkt deze poef wel van goud te zijn.

design-poef-kopen-be-pure-home

Een ander nieuw item met een zeer hoog aaibaarheids-gehalte is de Kate sofa van Dutch Bone. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en met een knus formaat, zijn wij heel blij met dit item in onze collectie.

Gabor-Design Gabor-Design

Gold & Glamour

Goud is nog steeds een trendy kleur als het om interieur gaat. Liefst met een hoog glamour gehalte, voor een hotel-chique vibe. Een antieke finish komt ook nog steeds veel voor, en kan net zo glamoureus zijn.          Met de Giraffe of Crane side tables van Pols Potten neem je deze twee prachtige dieren gewoon mee  naar huis! Het glazen tafel blad (Ø40 cm) wordt gedragen door de gouden dieren, die vanuit alle hoeken te bewonderen zijn.

pols-potten-design-side-table pols-potten-design-side-table

Misschien houd je meer van een antieke finish, als het om gouden items gaat. Deze twee nieuwe producten hebben beide een meer vintage look en feel. De Goddess side-table stond al online, als een stelling variant. Nu is ook deze ronde variant van de Goddess side table verkrijgbaar bij The World of JSPR.

goddess-be-pure-home-copyright-jspr

Deze adembenemende Mars tafellamp heeft alles: een handgemaakte, imposante voet met antieke finish, een ijsblauwe lampenkap die wel van fluweel lijkt en dat alles met een art deco lijnenspel. De warme, gouden kleur aan de binnenkant van de lampenkap weerkaatst het licht op een charmante manier. Tenslotte is de lamp van een krachtig formaat en zodoende haal je echt een statement in huis.

Mars-Slice-Platter-Oval-copyright-JSPR

De glamoureuze Pillar collectie van Pols Potten bestaat uit een serie van drie verschillende pilaren waar jij eindelijk die eyecatcher op kan laten pronken. Een lamp, vaas of andere accessoire die gezien mag worden. Met deze marmer look haal je bovendien ook meteen een luxe gevoel in huis, maar gelukkig zijn deze pilaren van Pols Potten wel makkelijk te verplaatsen dankzij hun bescheiden gewicht.

pols-potten-design-pillar-marble-set pols-potten-design-pillar-marble-set

Stoer & Sturdy

Items met een stoer en sterk uiterlijk worden vaak toegepast in een industrieel interieur. Krachtige ontwerpen, vaak met staal of natuurlijke materialen. Hier volgen enkele, nieuwe items die aan deze omschrijving voldoen.
Het Gabor dressoir van Dutch Bone is een charmant ontwerp met vintage uitstraling. Niet alleen biedt dit item opslagruimte voor persoonlijke spullen (die je stofvrij en uit het zicht kan houden door de afsluitende schuifdeuren), maar ook ruimte voor negen van de mooiste flessen!

Gabor-Design Gabor-Design

Deze beeldschone Travis vitrinekast van Zuiver is in de eerste plaats een ode aan de wijn. Dit item biedt namelijk de ruimte voor je bijzonderste wijnflessen én glazen, plus de accessoires die je nodig hebt om van die wijnen te genieten door de handige lade. Daarnaast kun je natuurlijk ook je fantasie gebruiken en er andere belangrijke items inzetten die dagelijks worden gebruikt zoals servies of speelgoed.

Verkrijgbaar in twee prachtige opties: walnoot of zwart eiken.

Zuiver-design-kopen-Travis Zuiver-design-kopen-Travis

De Bunker 51 collectie bestaat uit een serie tafels in drie verschillende kleuren en maten. Het geometrische lijnenspel van de basis wordt gecombineerd met een rijk materiaal: marmer in drie verschillende kleuren. Als set van 3 passen de tafels precies bij elkaar een vormen ze een prachtig geheel, maar de tafeltjes zijn ook per stuk verkrijgbaar.

James Bond

”Shaken, not stirred”. Oude James Bond films terug kijken, puur vanwege de waanzinnige interieurs is iets waar wij heel veel inspiratie uithalen. Toegegeven: je moet er van houden! Met de volgende items waan jij je heel even op een set van een nieuwe James Bond film.
De Architect collectie combineert uitdagend marmer met RVS en zwart eiken. De tafelbladen zitten niet vast en kunnen daarom naar eigen inzicht geplaatst worden. De Architect coffee table biedt meer dan genoeg ruimte voor functionaliteit én decoratie.


Mooi om te combineren met de Architect collectie: de Razor koffie tafel.

De Citadel tafellamp is een ontwerp van Jan Pauwels voor Quasar, en tevens familie van de Moon tafellamp van Quasar. De voet van beide tafel lampen is van natuursteen en daarnaast worden ze gekenmerkt door de halve maan vorm in de lampenkap.

citadel-lamp-quasar-photo-copyright-jspr quasar-design-kopen-moon-table-lamp-photo-copyright-jspr

Uniek

We sluiten deze blogpost af met twee unieke items. Niemand zal exact hetzelfde item krijgen omdat beide items handgemaakt worden, van natuurlijk materiaal.
Versteend hout is een natuurlijk materiaal en prachtig om naar te kijken. Elk exemplaar van de Slice verschilt in kleine mate van de ander, in kleur en structuur. Ben je erg specifiek op zoek naar een bepaalde kleur? Laat het ons weten! Het versteend hout van de Slice komt van origine uit Indonesia en is zo’n zes miljoen jaar oud!

Slice-V-Lab-copyright-JSPR

Men hoeft geen vogel liefhebber te zijn om de schoonheid te zien van deze handgemaakte, mahonie-houten vogelkooi. De Bird Cage is in de eerste plaats geschikt (hoe kan het ook anders) om vogeltjes in te houden. Maar dankzij haar prachtige details en fijne, Oosterse vibes wordt dit item vaak puur ter decoratie gebruikt.

1.HONEY 149,-  2.KATE 879,-  3.GIRAFFE/CRANE 290,-  4.GODDESS 129,-  5.MARS 475,-  6.PILLAR vanaf 320,-  7.GABOR 899,-  8.TRAVIS 1499,-  9.BUNKER51 vanaf 545,-  10.ARCHITECT vanaf 785,-  11.RAZOR 869,-  12. CITADEL 459,50 MOON 447,50  13.SLICE 425,-  14.BIRD CAGE 1025,-