SPOTTED: JSPR Cityscapes bij Post-Plaza in Leeuwarden (NL) 21 juni 2018 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , ,

Toegegeven: dit is niet de eerste keer dat we Hotel Post-Plaza in het zonnetje zetten. We delen graag foto’s van dit geweldige hotel met een interieur dat al vele nominaties en awards heeft binnengesleept. Onze Aurora lampen hangen door het gehele, prachtige Grand Café waar je ook van harte welkom bent als je geen hotel overnachting hebt geboekt. Onze Crown kroonluchter hangt daarnaast ook in bijna elke suite (klik hier voor de website van het Post-Plaza Hotel).

Dit keer nemen we je mee naar de nét geopende Tuinkamer die ideaal is voor een tuinfeestje of een diner tot maximaal 42 personen. Grenzend aan de stadstuin van Post-Plaza, is dit een fantastisch lichte plek om te vertoeven met een privé gezelschap.

Wij zijn apetrots dat er wederom voor één van onze collecties is gekozen om deze nieuwe, unieke zaal te sieren. Hartelijk dank aan STARS Design (NL) die het ontwerp verzorgde.

De Cityscapes-collectie is een zeer verfijnde serie, geïnspireerd op de skylines van de stad. Ontworpen in een spannende ‘Urban’ en zachtere ‘Suburban’ look, kan deze collectie worden toegepast in veel verschillende interieurs en dienen als echte eye-catcher.

De Cityscapes bieden zowel decoratieve als functionele verlichtings-mogelijkheden die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geregeld. Als u functioneel licht nodig heeft, bieden de  spots u een krachtig downlight en de (optionele) binnenring licht het armatuur zelf op!

De Cityscapes wordt standaard geleverd met een stoffen kabel (3m) & drie stalen ophangkabels (3m) en is standaard verkrijgbaar in twee modellen (Ø100cm) en vijf kleuren

Alle afbeeldingen: © eigendom van Ruben van der Vliet, in opdracht van Hotel Post-Plaza

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren