Nieuwe verlichting collectie van JSPR: MYLLENNIA 22 mei 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , , ,

Ontwerper Jasper van Grootel waande zichzelf in een magische carrousel met niets anders dan sprankelend licht om zich heen, toen hij deze nieuwe Myllennia collectie ontwierp. Deze ringvormige collectie, met lichtjes die er onder lijken te dansen, is verkrijgbaar in verschillende formaten en vijf verschillende kleuren. Dankzij haar klassieke én moderne elementen decoreert deze collectie gemakkelijk verschillende soorten locaties.

Levertijd +/-  4 weken
Prijzen vanaf 2965,-

De Myllennia wordt altijd geleverd met een stoffen kabel (zwart,wit 3m) en is standaard verkrijgbaar in vier maten en vijf kleuren: Goud, Champagne, Zwart, Zilver of Brons. De Myllennia is standaard dimbaar.

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid met de volgende afmetingen:

MYLLENNIA S: HOOGTE 43 CM (25 CM KABELLENGTE) DIAMETER 100 CM
MYLLENNIA M: HOOGTE 43 CM (25 CM KABELLENGTE) DIAMETER 150 CM
MYLLENNIA L: HOOGTE 43 CM (25 CM KABELLENGTE) DIAMETER 200 CM
MYLLENNIA XL: HOOGTE 43 CM (25 CM KABELLENGTE) DIAMETER 300 CM

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR

BewarenBewaren

BewarenBewaren