10 X pronken met je mooiste bezittingen! 2 april 2018 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , , ,

Een huis is geen thuis wanneer er geen persoonlijke spullen te vinden zijn. Toon je meest dierbare herinneringen, tweedehands schatten of souvenirs van die ene droomvakantie. In openbare ruimtes heerst momenteel ook de trend om mooie spullen uit te stallen voor een huiselijke sfeer. Weliswaar minder persoonlijk, maar niet per se minder mooi! In deze blog vindt je genoeg inspiratie voor het pronken met de mooiste bezittingen.

Ben je een verzamelaar? Kies dan voor een open kast met meerde planken om jouw verzameling samen als één collectie te tonen. Zo kun je er elk moment van de dag van genieten. Ook leuk om in zo’n kast jouw dierbaarste ansicht-kaarten te bewaren of mooie foto’s of erfstukken uit te stallen. Er bestaan veel varianten op wieltjes, zodat je flexibel kunt omgaan met je interieur.

dutch-design-kopen-stelling-giro be-pure-home-design-kopen-tea-trolley

Daarnaast zijn planten nog steeds een enorme trend. Kies een hangplant die mooi over je kast of side-table heen valt. Ook flessen en mooie glazen zijn favoriet. Kies de sierlijkste flessen zodat je ze ook nog kunt gebruiken als ze leeg zijn, bijvoorbeeld met een mooie bloem of tak!

dutchbone-design-kopen-mil 

Sommige bezittingen zijn te waardevol of breekbaar om ze zomaar uit te stallen, dat begrijpen wij heel goed. Kies in dat geval voor een vitrine of kast met glas, waar je veilig en stofvrij(!) je mooiste bezittingen kunt tonen.

steel-storage-design-kast-kopen 

jspr-design-kopen-steel-cabinets

Toch heeft niet iedereen een hele kast nodig voor zijn pronkstukken, of simpelweg de ruimte niet! Voor de Fortune opbergdoosjes heeft iedereen wel iets passends, en je kunt ze overal neerzetten. De opbergdoosjes hebben de volgende afmetingen (hxbxd): 22,5x42x31,5 cm en 21x34x24,5 cm en worden verkocht als set van twee stuks!

design-kopen-be-pure-home design-kopen-be-pure-home

Dit zijn onze favoriete pronk-kasten en vitrines uit The World of JSPR web-store:

1.GODDESS 119,- 2.GIRO vanaf 125,- 3.FORTUNE set v 2 129,- 4.TEA TROLLEY 139,- 5. PUSH 159,-

6.MIL 429,- 7.STEEL STORAGE 599,- 8.CLASS 699,- 9.CUBE 1055,- 10.Steel Cabinets vanaf 1150,-

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren