Lente korting! 20 maart 2018 – Posted in: News – Tags: , , ,

[De kortings-code in dit bericht is niet meer geldig] Yes! Het is weer officieel lente en het voorjaar staat voor velen geheel in het teken van: een nieuw interieur! Daarom bieden wij met liefde een lente-korting aan. Vul bij het afrekenen de code SPRING in en ontvang 10% korting op uw bestelling – ongeacht welk item of de grootte van de bestelling. Bent u woonachtig in Nederland of België? Dan betalen wij sowieso altijd de verzendkosten voor u. Speciaal voor iedereen die al tijden droomde over een ontwerp van JSPR in zijn of haar interieur! Veel plezier met rondkijken en houd zeker de website in de gaten, er komt nog veel meer moois aan…

Deze code is beschikbaar t/m zondag 22 April, 2018

Afbeelding: © eigendom van Koolhaas Concepts, Diamonds XXL’s van JSPR