10 X onze nieuwste producten! 13 maart 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , , , ,

Verlichting, Meubels, Outdoor en Decoratie… Elke week komen er weer nieuwe items online in deze categorieën. De ene week wat meer dan de andere, maar allemaal met zorg geselecteerd. Wat The World of JSPR onderscheidt van anderen is dat wij onze producten niet selecteren puur op basis van trends. Wij bieden een eigenzinnige selectie van de producten die wij speciaal vinden, die passen bij onze huisstijl, en bíjna net zo cool zijn als de producten van JSPR. Enkele klassiekers kunnen daarom niet missen in het rijtje, maar daarnaast gaan wij ook op zoek naar producten die niet elders te verkrijgen zijn. Zoals de producten van Nordic Tales:

nordic-tales-design-kopen-bright-modeco 

Na het zien van de prachtige beelden van Nordic Tales, wilden wij deze verlichtingcollectie per sé opnemen in ons assortiment. Wij bieden deze Bright Modeco collectie aan per set van 4 stuks, waarbij er keuze is uit een zwarte of een gouden kabel (inclusief bijpassende plafondplaatjes).

let op: dit product wordt verkocht als set van 4 stuks!

birdy-lamp-kopen-zuiver-design

Birdy is de naam van deze hanglampen collectie van Zuiver. Gekenmerkt door haar geometrische vormen en open design, dat ons doet denken aan een vogelkooi voor vogels met goede smaak.

De elegante houten fitting past perfect bij de gevlochten rotan. Wij houden van deze combinatie van natuurlijke materialen. Zuivers’ Birdy is er in twee maten: lang en breed. Het licht schijnt gelijkmatig door het grijze draadframe en zal uw interieur op een speciale manier verlichten. Helemaal leuk om er twee of meer te combineren!

design-kopen-broste-copenhagen

Voor iedereen die van Parijs houdt kwam dit ontwerp van Broste Copenhagen als een geschenk uit de hemel vallen. Oui Oui, wij zijn ook dol op Frankrijk én op deze prachtige messing lamp, genaamd Caspa, die verkrijgbaar is in twee verschillende modellen: Eén lichtbron of twee lichtbronnen. Voor een Frans interieur hoef je dus niet per se de grens over! De Flower spiegel past perfect bij deze Franse stijl.

design-kopen-broste-copenhagen

Deze set van decoratieve kevers en lieveheersbeestje met vintage uitstraling brengen jouw interieur zeker tot leven. Zet ze op tafel om jouw servies/glaswerk en linnen te complimenteren of elders in je interieur voor wat extra sparkle.

The World of JSPR biedt The Beetles als een set van 3 aan!

design-kopen-pantone-lamp design-kopen-pantone-lamp

Moderne designs met een stalen, elegante kap voor een tijdloze look met een funky twist. Deze collecties zijn beide verkrijgbaar in een aantal prachtige Pantone© kleuren waarbij de lampenkap mat is van kleur, met een glossy randje onderaan. Verkrijgbaar als hanglamp, tafel- en vloerlampen! Hang er meerdere bij elkaar voor een speels effect! Castor // Antares.

design-kopen-be-pure-home 

The World of JSPR web-store zou niet compleet zijn zonder deze twee stijlvolle opbergkistjes uit de nieuwe collectie van BePureHome. Wij houden immers van pronken met onze mooiste bezittingen. Deze set van 2 Fortune opbergdozen is gemaakt van metaal met een antique brass finish en glas.

De stoere WOOOD eetkamerstoel Kim met een PU hard kunststof zitting in de kleur bruin met houtstructuur, heeft een opvallend eigentijds uiterlijk door z’n kuipvormige zitting. Dit is niet alleen fraai van uiterlijk, maar de stoel zit ook heerlijk. Bovendien is de PU kuip makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek. Deze stoere eetkamerstoel Kim past in heel veel woonstijlen.

design-kopen-be-pure-home

Tenslotte, Plants are the new black. Plaats deze stijlvol gevormde Greenery plantentafel uit de BePureHome collectie in elke gewenste ruimte. Geef een eigen twist aan het item door enkele mooie planten en andere pronkstukken op de plantentafel te plaatsen. De Greenery plantentafel is gemaakt van zwart metaal en is 70 cm hoog, 96 cm breed en 36 cm diep.

Ben jij een professional in de interieur-design business en wil je een zakelijke offerte aanvragen? Dat kan met een aanvraag via e-mail. Laat ons weten in welke collectie(s) je geïnteresseerd bent en om hoeveel items de aanvraag zal gaan (uiteraard met vermelding van zakelijke gegevens). Meestal krijg je dezelfde dag nog vrijblijvend een antwoord ♡

BewarenBewaren

BewarenBewaren